hajtő ombre

Természetes hajtő ombre hajszín trend

Természetes hajtő ombre hajszín trend

A hajszínváltás mindig nagy kihívás: ha már volt festve a haj, akkor azért, ha még soha sem volt festve, akkor azért. A természetes hajtő ombre trend az átmeneti időszakot sokkal élvezhetőbbé teszi. Ajánljuk azoknak, akik csak szolidan kísérleteznek az első festéssel, és azoknak, akik eredeti, természetes hajszínükhöz szeretnének visszatérni. És persze bárkinek, aki kedveli az újdonságokat.

Mi az új trend lényege?

A természetes hajtő ombre kombináció a tavaly év végi ombre trendet turbózza fel kicsit. Lényege, hogy a hajtő, és a haj felső harmada az eredeti, természetes hajszínt őrzi meg, a világosabb árnyalatú vagy színezett festék pedig a hajvégekre összpontosul. A két szín között a természetes hatású átmenet különleges, lágy hatást eredményez, amely frissességgel és vagánysággal tölti fel hajunkat a nyári strandolós-fesztiválozós vagy akár a színekben gazdag őszi időszakban.

hajtő ombre

Kinek ajánljuk a természetes hajtő ombre hajszín kombinációt?

Annak, aki szeretne valami újat kipróbálni, de még soha sem volt festve a haja és nem akar drasztikus változást, szeretne továbbra is természetes hatású, gyönyörű hajkoronát. Azoknak is kedvez az új trend, akik szeretnének visszatérni eredeti hajszínükhöz, ezért éppen lenövesztik a korábban festett hajukat. A lenövésben lévő természetes hajtő ombre technikával belesimítható a hajhossz alján még megmaradt korábbi festék színébe, ezzel érve el természetes hatást. A festett világos hajhossz és sötét hajtő sztároknál sem ritka. Még természetesebb és ragyogóbb hatást lehet elérni a finoman kidolgozott ombre hajszínnel.

hajtő ombre

Variációk ombre árnyalatokra

Az ombre csupán árnyalást jelent, a színt és a világosítás mértékét nem határozza meg. Éppen ezért ezzel a technikával minden fodrász szabadon játszhat, kísérletezhet. Lehet napszítta hatást elérni a pár árnyalatos világosítással, de akár extrém frizura is varázsolható az élesebb különbséggel, és a színekkel is szabadon lehet játszani. Nagyon jól mutat például a sötét hajtő bronzos árnyalatba hajlása a hajvégek felé.

hajtő ombre

A feltűnő színek szerelmeseinek

Természetesen az eredeti hajszín megtartása a hajtöveken nem jelenti, hogy ez a trend unalmas, vagy hétköznapi lenne, sőt. A természetes hajtő ombre hajszínnel kombinálva extrém színek, vagy erős kontrasztok választása esetén igazán mutatós. Kombinálhatjuk a sötét hajat extrán világos, vagy feltűnően színezett hajvégekkel. A szőke hajtővel is kifejezetten jól néz ki, ha nem pasztell színekben gondolkodunk. A lágyság helyét idén átveszik a kirívó, erős színek.

hajtő ombre

Az extrém hajszín kedvelőinek

Aki igazi megújulásra vágyik, az választhat egy bevállalósabb színkombinációt. Igazán vagány a sötét hajtő-ezüst kombináció, valamint az élénk, erőteljes színek a hajvégeken. Ez a technika nemcsak hosszú hajon mutat jól, de az idei divatnak megfelelő rövidebb frizurákat is tökéletessé alakítja. Az, hogy milyen élénk vagy vad színt választunk, csak rajtunk múlik.

A természetes hajtő ombre hajszín trend bárki számára kiváló választás lehet, aki a természetes hatás és extremitás között kalandozik. A mind a rövidebb, mind a hosszú hajon jól mutató hajszín idén is sokak kedvence, és nagy eséllyel még a divatvilág része marad. Érdemes kipróbálni! 

Töredezett, száraz, igénybe vett és roncsolódott haj esetén azonban a világosítás nem ajánlott, és gyakran emiatt kihívást jelenthet a vágyott hajhossz elérése is. Oxigénterápia kezelésünk, amely 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz, erősíti a hajszálakat, felgyorsítja a hajnövekedést és nagy szerepet játszik a haj dúsításában is. Ha megtetszett a hajtő ombre festés, de nem vagy elégedett hajad állagával és állapotával, fordulj szakembereinkhez, akik tiszta oxigén, vitaminok és ásványi anyagok segítségével új életre keltik hajszálaidat és serkentik hajhagymáid működését!

zsíros haj

Related Posts