Szponzorált marketing gyakornoki program

SZPONZORÁLT MARKETING GYAKORNOKI PROGRAM

Tanuld meg a marketing alapjait, szerezz szakmai tapasztalatot és dolgozz a leginnovatívabb márkákkal!

Vegyél részt szponzorált marketing gyakornoki programunkon, sajátítsd el az online marketing alapjait, szerezz sokszínű marketing tapasztalatot, és kezdd el karriered építeni nálunk! Fő szakterületünkként kifejezetten ügyelünk, hogy az általunk végzett marketing oktatás valóban a legújabb trendeknek megfelelő legyen és mindenki igényét kielégítse, hogy bárhol megállhasd a helyed, amikor kikerülsz a nagybetűs életbe. Az egész világon jól ismert márkákkal dolgozva próbálhatod ki magad és fejlesztheted tudásodat marketing gyakornoki alapképzésünkön.

Érdekel a beauty marketing világa? Szeretnél a legújabb trendekről kreatív tartalmat összeállítani, megismerkedni webshopunk üzemeltetésével, brandünk működésével? Szeretnél valós  marketing tapasztalatot szerezni? Jelentkezz marketing gyakornoki programunkba, és szerezz marketing tapasztalatot intenzív képzésünkön!

Érdeklődsz a social media marketing iránt és szeretnéd tudásodat gyakorlati tapasztalattal is kiegészíteni? Legújabb programunkra olyan gyakornokok jelentkezését várjuk, akik elhivatottak karrierjük és jövőjük iránt, és pontosan, a lehető legnagyobb precizitással végzik a feladataikat!

Olyan gyakornokok jelentkezését várjuk, akik heti 1-2 alkalommal be tudnának jönni irodánkba, ahol intenzív marketing oktatásokon vennének részt. Célunk, hogy gyakornokaink a lehető leghatékonyabban fejlődhessenek és gyakorolhassanak marketing szakembereink segítségével.

Szerkessz emberek ezreit elérő social media bejegyzéseket és hirdetéseket, kifinomult stílusérzékeddel segítsd képviselt brandjeink arculatának folyamatos frissítését, engedd szabadjára kreativitásod, tanuld meg a WordPress, Visual Composer és SEO alapjait, és tanulj meg profi PR cikket szerkeszteni! Mindeközben ismerd meg szalonjaink szolgáltatásait és professzionális termékeit, és oszd meg észrevételeidet, tapasztalataidat másokkal. Segíts az olvasóknak a döntésben, hogy minket válasszanak.

Irodánkból és otthonról is végezhető marketing programunk remek lehetőség mindazok számára, akik az online marketing területén képzelik el a jövőjüket!

Kiváló lehetőség a szakmai referencia bővítésére

Szuper csapatban építheted karriered!

Betekintés a luxusmárka menedzsment és beauty marketing világába

Szerezz referenciát a leginnovatívabb szépségápolási márkák és cégek ajánlásával! Hiszünk abban, hogy igazán jó marketinges csakis a gyakorlat során válhat bárkiből, ezért ajánljuk programunkat azoknak, akik  ügynökségi keretek között, élesben szeretnének tapasztalatot szerezni a social media területén!

Garantáljuk, hogy a nálunk szerzett referencia nemcsak az önéletrajzodban fog jól mutatni, de egy valóban hasznosítható social media tapasztalatról tesz majd tanúbizonyságot. 

Mi lesz a pontos feladatod?

► Közösségi média stratégia és koncepció készítésében való részvétel

► Hirdetések kreatív összeállítása és hirdetések kezelése

► WordPress, Visual Composer, SEO használat és beállítások

► Képszerkesztés és videóvágás

► Alap képszerkesztő és grafikai programok használata

► Versenytársak és brandek jelenlétének monitorozása

►  Közösségi média trendek nyomon követése

► Arculati elemek kialakítása és szerkesztése

►  Kreatív marketingszöveg írás

Miért ne hagyd ki ezt a lehetőséget?

► Gyakorlatias, felelősségteljes feladatok ◄

Gyakorlatorientált programunkat úgy állítottuk össze, hogy élesben is kipróbálhasd magad a social media területén belül. Többek között megtanulhatod programunk során, miként határozd meg célközönséged, hogyan tartsd fent követőid figyelmét, milyen promóciókkal és kreatív bejegyzéstípusokkal tűnhetsz ki a sok száz konkurens oldal közül. Social media oldalainkon végzett munkád során több ezer emberhez fognak eljutni posztjaid, meghirdetett bejegyzéseidet pedig több tízezer, százezer ember is látni fogja!

► Karrierprogram és exkluzív referencia ◄

Nálunk nemcsak gyakorlati képességeidet fejlesztheted, de segítünk az értékes kapcsolati háló kiépítésében is! Partnereinkkel és exkluzív márkáinkkal való együttműködésünk keretében Magyarország leginnovatívabb márkája fog szerepelni, az Oxygeni Hair! Legkiválóbb marketing asszisztenseinknek munkalehetőséget biztosítunk ügynökségünk keretein belül, vagy partnereink marketingosztályán!

► Folyamatos képzések, heti 1-2 alkalom irodai gyakorlat, rugalmas időbeosztás ◄

A marketing gyakornok & blogger program során olyan lehetőséget kínálunk Neked, amely teljesen rugalmasan végezhető otthonról, illetve heti 1-2 alkalommal behívunk irodánkba, ahol a marketing csapatunk gyakorlatorientált képzéseket kínál számodra. Ha szívesen dolgoznál a beauty marketing világában heti 8-10 órában, mi szívesem megosztjuk veled minden tudásanyagunkat és továbbképzést is biztosítunk számodra szuper referenciával és karrierlehetőséggel.

► Versenyképes gyakornoki fizetés ◄

Milyen témákban tudsz tapasztalatot szerezni?

közösségi média és brandépítés

WordPress, SEO ismeretek

arculattervezés, kép- és videoszerkesztés

marketing stratégiai tervezés

konkurenciaelemzés és piackutatás

hirdetések szerkesztése és kezelése

Jelentkezz marketing gyakornoki alapképzésünkre és legyél Te is csapatunk tagja!

Amennyiben szponzorált marketing gyakornoki alapképzésünk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz a dori@oxygenihair.com címen önéletrajz és motivációs levél csatolásával! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél programunkba, kollégáink hamarosan küldenek számodra egy előzetes próbafeladatot, és ha sikeresen teljesíted, egy személyes interjú után lehetőséged nyílik megkezdeni programunkat!