Kemoterápia/sugárkezelés utáni hajnövesztés – oxigénterápiával

Intenzív hajnövesztés kemoterápia és sugárkezelés után – oxigénterápiával

Az oxigénterápia erősíti a hajhagymákat, felgyorsítja a hajnövekedést és növeli a haj sűrűségét. Sugárkezelés során hajukat vesztett vendégeinken tapasztaljuk, hogy kezelésünk során az új hajacska ötször gyorsabban nő vissza és látványosan erősödik.

Az oxigénterápia hajnövesztés serkentő, hajdúsító és hajerősítő hatása nemcsak a fejbőr aktivitására van különösen jó hatással, de segít a sugárkezelés utáni lelki felépülésben is azáltal, hogy meggyorsítja a hajszerkezet regenerációs idejét. Kezelésünkkel ötször kevesebb idő alatt nyerheted vissza eredeti, a sugárkezelés megkezdése előtti frizurádat!

sugárkezelés

A kezelést megelőzően minden esetben javasoljuk, hogy egyeztess kezelőorvosoddal a hajterápia megkezdéséről. Ugyan oxigénterápia kezelésünknek semmiféle kockázata nincs 100%-osan megbízható organikus hatóanyagainak köszönhetően, biztonság szempontjából fontos, hogy orvosod értesüljön róla.

Nincs még egy olyan kezelés, amely a kemikáliák és minden kockázat teljes kizárásával tudna ilyen hatékonyan segíteni a fejbőr újraaktivizálásában.

Hajgyógyászati kezelésünk a fejbőr tápanyagellátásának feljavítására összpontosul. A fejbőr kéregtelenítése, szennyeződésektől való megtisztítása után magas nyomású orvosi oxigén segítségével 49 féle vitaminból és ásványi anyagból álló hatóanyagkomplexumot juttatunk a fejbőr legmélyebb rétegeibe, aminek köszönhetően a fejbőr fellélegzik, felelevenedik, és fellendül aktivitása. 

Miért javasolt az oxigénterápia sugárkezelés után?

A kemoterápia mialatt elpusztítja a rákos sejteket, számos negatív hatással lehet bőrünkre.  Sugárkezelés során bőrünk – fejbőrünk is – kiszáradhat, gyulladások jelentkezhetnek, és nagyobb százalékban ki van téve irritációnak, a káros környezeti hatásoknak. Nem mellesleg, a kemoterápia egyik legszembetűnöbb mellékhatása is jelentkezik: a hajhullás. Az oxigénterápia 100% organikus hatóanyagainak köszönhetően teljesen kockázat- és irritáció mentesen segít visszaállítani a fejbőrt eredeti állapotába azáltal, hogy értékes hatóanyagokkal tölti fel. Új életre kelti a fejbőrt, gyorsítja annak regenerációs idejét, és látványosan felgyorsítja a hajnövesztést, a hajsűrűsödést és a haj erősödését:

 • irritáció nélkül, speciális organikus termékekkel megtisztítja és hidratálja a fejbőrt
 • professzionális masszázzsal és hidratáló kezeléssel elősegíti a fejbőr fellélegzését, és felkészíti a tápanyagok befogadásához
 • feltölti a fejbőrt vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyeket tiszta orvosi oxigénnel juttat el a fejbőr mélyére, oda, ahol a sejtanyagcsere történik

Fejbőrünk hajszálaink táptalaja!

Fejbőrünknek ugyanolyan szüksége van a megfelelő a termékeny táptalajra, mint a növényeknek. Oxygeni Hair kezelésünk során 49 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe magas nyomású tiszta orvosi oxigén segítségével, ami segít fellélegezni és új életre kelteni a hajhagymákat.

Az oxigénkezelés stimulálja a hajhagymákat, és feleleveníti a fejbőrt. Kezeli a sugárkezelés során a fejbőrt ért káros hatásokat, visszaállítja a fejbőr megfelelő Ph értékét, felgyorsítja a kollagénképződést, és aktivizálja a fejbőr sejtjeinek és a hajhagymák működését. Oxigénterápiánkkal ötször kevesebb idő alatt visszanyerhetjük dús és erős hajunkat. 

sugárkezelés

Az oxigénterápia segíti a sejteket a hosszabb és aktívabb életben maradásban, és elősegíti az elhalt sejtek feloldódását. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a fejbőr állapota, újra termékennyé válik, megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.

Az oxigén gondoskodik létfenntartásunkért és sejtjeink zavartalan működéséért. Az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, így segíti elő a kollagénképződést, ami pedig a haj egészségéért felel. A kollagén a haj elsődleges strukturális fehérjéje: felébreszti az alvó hajhagymákat és fellép a fejbőrbetegségek ellen.

A kezelésről

A kezelés során értékes vitaminokból és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk be a fejbőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere végbemegy. Az antioxidánsok három bár nyomással palackozott oxigén segítségével jutnak a fejbőrbe, amit egy mikrokamerás hajdiagnózis és a fejbőr kéregtelenítése előz meg.

A kezelés kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, így az eljárás semmilyen kockázattal nem jár. A kezelést kizárólag szakértő hajgyógyász fodrászaink végzik, akik minden problémára egyéni kezelési tervet állítanak fel.

Oxigén nélkül a sejtek elhalnak!

Az oxigénterápia hatásai a fejbőrre és a hajszálakra

 • revitalizálja a gyenge hajat, azonnal hidratál
 • elősegíti a hajszálak megerősödését és sűrűsödését
 • segít megfékezni a hajhullást és új életre kelteni a hajhagymákat
 • mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal
 • a fejbőr visszanyeri nedvességtartalmát
 • elősegíti a sejtregenerálódást
 • stabilizálja a bőr ph értékét
 • lágyan lehámlasztja a fejbőrről a szennyeződéseket
sugárkezelés

Az OXYGENI hatóanyagai:

Oxigénterápiás kezelésünk hatóanyagai egy speciális hatóanyagkoktél, a kezelés során vitaminokkal és 49-féle ásványi anyaggal dúsított, mikrofinomságú oxigént juttatunk a fejbőrbe, amitől hajunk táptalaja fellélegzik. A változás szinte azonnal érzékelhető: kezdetben a fejbőr, majd a hajszálak is élettelibbek, erősebbek lesznek, hiszen a mikro-oxigén elkezdi kifejteni hatását a hajhagymákon is. A vitaminok intelligens bőrfelismerő molekuláiknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak minden bőrtípushoz (pl. szárazságra hajlamos vagy épp könnyen zsírosodó, korpás fejbőr), így a mélynyomású oxigénterápia mindenki számára megoldást nyújt kortól és nemtől függetlenül.

hajhullás ellen

A terápia hatóanyagai: Aloe vera, mentol, hyaluronsav, borostyán, bioflavonoidok, fekete nadálytő, panthenol, bromelin, papain, pomelo kivonat, hamamelisz, avokádó, szőlőmag olaj, búzacsíra olaj, petrezselyem olaj, mega dózisú A- vitamin,  mega dózis C-vitamin, echinácea, körömvirág, mezei zsúrló, mega dózis D-vitamin, jojoba olaj, vadrózsa kivonat, retinol, mega dózis E-vitamin, jojoba olaj, papaja enzim, ferucel sav, nátrium, kálium, magnézium, kalcium, vas, cink, szelén.

Fémallergiások számára nem okoz irritációt!

 KONTRAINDIKÁCIÓK 

Mit tehetünk és mit nem a kezelés megkezdése előtt és után?

Mit kerüljünk a kezelés előtt és után?

 • A kezelés előtti és utáni legalább 1 hétben kerüljünk bármilyen kémiai műveletet. Közvetlenül hajfestés után nem is érdemes oxigénterápiás kezelésre menni, mivel van olyan hajfesték, ami kophat a kezelés során.
 • A kezelés napján és a kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 • A kezelés előtt és után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
 • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 • A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni (érzékeny a kéregtelenített bőr).

Mit javaslunk a kezelés megkezdése előttre és utánra?

 • A kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt vigyél be a szervezetedbe (zöldségeket, gyömülcsöket).
 • A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.
 • Próbálj meg időben lefeküdni a kezelés előtti napokon, és biztosítani szervezetednek a 8 órai éjszakai pihenést.

Fontos tudnivalók:

 • A kezelés teljesen biztonságos terhes nők vagy gyermekek esetében is!
 • A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket a hajgyógyász kérhet.
 • Az Oxygeni Hair oxigénterápia kezelés alkalmas bármely hajgyógyászati kezelés (hajbeültetés, lézeres, dermarolleres, szteroid injekciós vagy gyógyszeres kezelés) kiegészítésére, de mindenképpen tudasd róla Oxygeni Hair hajgyógyászodat.
 • A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

Vendégeink véleménye az OXYGENI Hair kezelésről

“Hónapok óta marékszámra hullt a hajam, egy orvos vagy bőrgyógyász sem tudta megmondani az okát. Annyit mondtak: életmódváltás, mellőzzem a stresszt az életemből. Könnyű mondani. Később ajánlotta egy barátnőm az oxigénterápiát, és úgy gondoltam, én is belevágok. A hajgyógyász csomó mindenről felvilágosított, amiről eddig nem tudtam. Például, hogy mennyire fontos az oxigén a bőr számára. A második kezelés után lefeleződött a kihulló hajszálaim számra, és azóta is csak javul a helyzet. És már bébihajam is van! :)” – Erika, 42

“Volt egy kemény időszakom, vége lett egy hosszú párkapcsolatomnak, amit nehezen tudtam feldolgozni. Pár hétre rá észrevettem, hogy jobb oldalon van egy folt a fejemen, baromira megijedtem. Böngésztem a neten, hogy mi lehet az és mitől hullhatott ki a hajam egy foltban, de semmi releváns infót nem találtam. Végül rátaláltam Instagramon az OxygeniHare-re és kapcsolatba léptem velük, és ők mondták, hogy menjek el egy konzultációra az egyik referencia szalonjukba, és javasoltak egy oxigénkúrát, amit azonnal el is kezdtünk. Már nincs foltom, és jóval egészségesebb a hajam, mint korábban. Megnyugtatott, hogy alkalomról alkalomra javul a hajam állapota, és kezd visszanőni a hajam. Köszönöm, szuper csapat vagytok!” – Klári, 32

“Csomó reklám szembejön az utcán, ami hajhullás lenni szereket ajánl, ilyen sampon, olyan pakolás, mit tudom én. Ezekben nem hiszek, tele vannak vegyszerekkel, amik jobban ártanak a bőrnek, mint használnak. Amikor először hallottam az oxigénterápiáról fellélegeztem, hogy jé, van egy komplett kezelés, ami kizárólag természetes anyagokra épül. Tudtam, hogy ez az, amire szükségem van. Örülök, hogy van erre lehetőségünk Magyarországon!” – Eszter, 45

“Bevallom, szkeptikusan álltam hozzá, és féltem, mi van ha ez sem válik be. Annyi drága sampont kipróbáltam, és semmi. 55 éves vagyok, és szinte úgy kopaszodtam, mint egy férfi, szörnyű volt. 5 kezelés után már érzékeltem a változást, a meglévő hajszálaim is erősödtek, és újak is megjelentek a fejemen. Biztos elmegyek még 5 alkalomra! Helyrehoztátok a közérzetemet és nőiességemet!” – Anikó, 55

Hajgyógyászok véleménye az oxigénterápiáról

Németh Renáta – fodrász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“Amióta a szakmában vagyok rengeteg fejbőr kezeléssel és terápiával találkoztam már, de egyik sem volt olyan hatásos, mint az amerikai eredetű Oxigénterápia. Európában ez a kezelés újkeletűnek számít, de ez az egyik legeredményesebb terápia, amivel eddig találkoztam.

Munkám során megfordultak már nálam olyan vendégekkel akik hajhullással, ekcémával, erős korpásodással küzdöttek, és szinte reménytelen volt a helyzetük, mivel ezernyi terméket és szolgáltatást kipróbáltak már és egyik sem vált a javukra. Az Oxigénterápia kezelések sikerességét az oxigén, a kéregtelenítés és a vitaminkoktél adja, így akár a komolyabb problémákra is megoldást nyújt.”

oxygenihair-szakember

Dr. Varga Tamás – bőrgyógyász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

A pácienseim között van olyan aki úgy jött el hozzám, hogy teljesen kétségbe esett a hajhullásuk vagy az ekcémájuk megerősödése miatt. Számos olyan esettel is találkoztam, hogy félrekezelték a pácienseimet és ezáltal még jobban reménytelen helyzetbe érezték magukat.

Szerencsére  Amerikában már évekkel ezelőtt kifejlesztett Oxigénterápiás kezelést, ami  az ekcémás fejbőrre és a hajhullásra is kiváló megoldást nyújt. A kezelések mellett fontos a kliensek hozzáállása és megfelelő otthoni fejbőr ápolási rutinja, ebben természetesen támogatást nyújtok a személyes konzultációk során.”

A hajveszteségnek nemcsak fizikai, hanem lelki vetületei is vannak. A sugárkezelés során történő hajvesztés traumatikus lehet, rossz hatást gyakorolhat lelki világunkra, állapotunkra. Oxigénkezelésünk nemcsak a hajhagymákat segíti aktivitásukban, és lecsökkenti a haj regenerálódásának és növekedésének idejét, de rendkívül pozitív hatással van vendégeink lelki állapotára is azáltal, hogy rövid időn belül látványos eredményt tapasztalnak meg. Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hagyd, hogy segítsünk!

Related Posts