Oxigénterápia ajándékutalványok mindenki számára. Válaszd a megfelelő ajándékutalványunkat, és lepd meg szeretteidet!

OXYGENI HAIR Oxigénterápia ajándékutalvány – fejbőrproblémák, hajhullás, kopaszodás ellen és a hajnövesztés serkentéséért

Egészséges haj és fejbőr 100% natúr hatóanyagokkal és tiszta oxigénnel! Oxigénterápiás szépségcsomagunk számtalan fejbőrprobléma ellen megoldást nyújt, segít leküzdeni és megelőzni a hajhullást és a kopaszodást, illetve látványosan serkenti a hajnövekedést. Szépségcsomagunkat mindazok számára ajánljuk, akik szeretnék visszanyerni hajuk és fejbőrük egészségét vagy csak rövidebb idő alatt szeretnének hosszabb, dúsabb hajat. Szépülj velünk és gondoskodj hajad egészségéről!

Szépségcsomagunkban a kezelések száma szabadon választható. A szépségcsomagot hajgyógyász szakembereinknél veheted igénybe. 

Natúr kényeztetést, vitaminos feltöltődés szalonjainkban számodra és szeretteid számára!

5 alkalmas oxigénterápia bérlet

félhosszú és hosszú hajra

hajritkulás ellen

5 alkalmas oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajra- hajritkulás ellen+ ajándék hajvágás. Válaszd bérletünket, ha szeretnéd, hogy hajad újra dús, fejbőröd pedig egészséges legyen.

10 alkalmas oxigénterápia bérlet

félhosszú és hosszú hajra

hajnövekedés serkentésére

10 alkalmas oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajra- hajnövekedés serkentésére + ajándék hajvágás. Válaszd bérletünket, ha szeretnéd, hogy hajad újra egészségesen dús legyen és megfelelő gyorsasággal nőjön.

5 alkalmas oxigénterápia bérlet

férfiaknak és rövid hajú vendégeknek

hajritkulás ellen

5 alkalmas oxigénterápia bérlet férfiaknak és rövid hajú vendégeknek- hajritkulás ellen+ ajándék hajvágás. Válaszd bérletünket, ha szeretnéd, hogy hajad újra dús, fejbőröd pedig egészséges legyen.

10 alkalmas oxigénterápia bérlet

férfiaknak és rövid hajú vendégeknek

hajnövekedés serkentésére

10 alkalmas oxigénterápia bérlet férfiaknak és rövid hajú vendégeknek- hajnövekedés serkentésére + ajándék hajvágás. Válaszd bérletünket, ha szeretnéd, hogy fejbőröd egészséges legyen és így újra dús erővel teli lehessen.

open

Használd a május10 kuponkódot és május 10. és május 23. között 10% KEDVEZMÉNYT biztosítunk a vásárlásod végösszegéből!

       Webshop