Oxygeni Hair oxigénterápia története

Harminc évvel ezelőtt egy amerikai bőrimmunológus professzor súlyos égési sérültek sebeit próbálta a lehető leggyorsabban gyógyítani, miközben felfedezett egy csodálatos kezelést, mely nem más mint az oxigénterápia. Ezt a terápiát több mint 25 évig használták a kozmetológiában számtalan helyen a világon, fantasztikus eredményekkel. Az eredmények sikerességét látva egy magyar hajgyógyász  is felfigyelt az eredményekre, és a kezelést három év alatt tökéletesítette a hajgyógyászatban is! A terápia egyedülálló hiszen minden fejbőr és hajproblémára gyógyír! Hogyan lehet ez? A válasz egyszerű, a terápia nem az adott probléma tüneteit fedi el, ezzel tünetmentességet biztosítva, hanem a szervezet immunrendszerét serkenti a probléma megoldására. Az Oxygeni Hair terápia az első valódi immunterápiás kezelés a bőr és hajgyógyászatban!

Az eredmények megdöbbentőek voltak, három év alatt több mint 1000 skalpon alkalmaztuk, mely során a kontraindikációk száma 0,1 % alatti volt, a kezelés várható eredményessége pedig 97% -os!

Mit is jelent ez? Felfedeztünk és tökéletesítettünk egy olyan hajgyógyászati kezelést, mely eredményessége szinte 100%-os, az indikációk száma pedig 0%-os!

A terápia megálmodója Bácsalmási Mariann, aki az Oxygeni Hair vezető oktató hajgyógyásza és értékesítő vezetője.

Vezető hajgyógyászunkról

Bácsalmási Mariann vagyok, több mint 10 éven keresztül dolgoztam életmód tanácsadóként és dietetikusként, cardio trénerként. Munkám során rengeteg civilizációs betegségben küzdő páciensem volt, akik számos hajgyógyászati problémáról számoltak be. Abban az időben még csak az étrend módosításával, megfelelő edzésterv összeállításával és életmódváltással tudtam javítani állapotukon, mára már egy komplex terápiával és termékekkel segítem a gyógyulásukat.

Kislányom születése után úgy döntöttem, hogy kipróbálom magam a beauty marketing világában, és néhány éven belül vezető marketinges lettem több magyarországi vezető beauty márka csapatában. Megismerkedtem a legnagyobb fodrászati és kozmetikai márkákkal és részt vettem, ezen márkák magyar piaci brand építésében. Több mint 10 évig dolgoztam olyan márkákkal mint Loreal, Kerastase, Redken, Original Mineral és a legnagyobb kozmetika márkák fejlesztésében vettem részt. Szabó Imre mesterfodrásztól tanultam a fodrász szakma szeretetét és tiszteletét, azt a különleges bánásmódot mellyel vendégeit kezeli. Szalonjaiban sikerült elsajátítanom a hajgyógyászat alapjait, melyet az elmúlt években nemzetközi trichológiai tudásanyaggal bővítettem és képzem hajgyógyászainkat.

Hozzám mindig is közelebb állt a natúrkozmetika – biokozmetikai vonal, így saját márkám megalkotásában ez döntő szerepet játszott. Az Oxygeni Hair hajápolási termékei kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, állatkísérletektől mentesek, nem szennyezik a környezetet és csomagolásuk újrahasznosítható- lebomló műanyagból és üvegből készül. Termékeink az első slowcosmetics hajápolási termékek a magyar piacon!

Mit is jelent a slowcosmetics?

1.  a legmagasabb minőségű 100%- ban natur és vegán hatóanyagú termékeket és kompromisszumok nélküli kemikáliamentességet
2. lassú előállítási – gyártási folyamatot mely során a fosszilis energiafelhasználást a minimumra csökkentettük
3. állatkísérletektől mentes termékfejlesztés és allergiatesztelést
4. lebomló csomagolást, mely nem szennyezi környezetünket
5. specifikus, a vásárlók egyéni igényeinek megfelelően kialakított kozmetikumokat, melyek maximálisan megfelenek a Clean & Fresh kozmetikai elveknek
6. fenntartható – vevőközpontú brand, mely nem a gyors és lelkiismeretlen haszonszerzésben, hanem a hosszú távon fenntartható minőségben és értékekben hisz


Munkánk során olyan hajgyógyászokat képzünk, akik maximális szakmaisággal, odafigyeléssel és körültekintéssel végzik munkájukat. A legfrissebb hajgyógyászati tudásanyag Amerikából, Koreából és Olaszországból érkezik hozzánk, ezen helyek a hajgyógyászat fellegvárának számítanak.

Mindig az ember áll a központban és azok az értékek melyek segítenek ezt a szakmát és picacot lényegesen jobbá és eredményesebbé tenni. Olyan innovatív és egyedülálló brand létrehozásán dolgozunk csapatommal ami képes felvenni a kesztyűt azokkal a márkákkal melyek nem a fent említett elveket tartják fontosnak!

Kis családom és csapatom támogatása ad erőt és kitartás, hogy terveimet megtudjam valósítani, ezúton is köszönöm nekik!

A jövő a hajgyógyászat

Egy hipotézis szerint, húsz év múlva nem lesznek fodrászatok, csak olyan hajgyógyászatok melyek fodrászati szolgáltatással foglalkoznak, én ezt maximálisan alátámasztom a szakmai tapasztalataim alapján. Minden fodrász számára kötelezővé tenném a hajgyógyászati alapismereteket!

 

Miért? Minden negyedik ember hajgyógyászati problémával küzd, csak nem tud róla!

 

Hogy lehet ez? Egyszerű! Hányszor halljuk azt, hogy „ én minden másnap hajat mosok mert olyan zsíros a hajam”  Zsíros a hajad? Ez normális? „ Persze, nekem ilyen típusú a hajam!”

 

Ilyen nincs! Nincs zsíros típus, vagy kopaszodó típus, vagy korpás típus! Ezek mind hajgyógyászati problémák melyek nincsenek megfelelően kezelve!

 

Ezen az úton haladva jutottunk el a megoldásig! Egy tökéletes hajkezelés, mely otthon is folytatódik, és a kezdetleges fejbőrproblémáktól a legcsúnyább fejbőrbetegségekig megoldást nyújt mindenki számára.

A kontraindikációkat kizártuk, a hatóanyagokat maximalizáltuk, a hajgyógyász szakembereink tudását nemzetközi szintre emeltük!

 

Sosem állunk meg! Hivatásunk a hajgyógyászat! Zászlónkra tűztük, hogy elérhetővé tesszük Magyarországon a legkisebb városban is azok számára is akik nem tudnak Budapestre felutazni, így folyamatosan képezzük vidéki hajgyógyászainkat!

Szakember vagy? Szívesen tanulnál hajgyógyászatot és bevezetnéd szalonodban ezt a forradalmian új kezelést?

Bár a márkánk fiatal de a szakértelem mögötte több mint 30 év bőrimmunológia kutatási eredménye! Kezeléseink és termékeink megbízhatóságáért, eredményességért 100%-os garanciát vállalunk! Hiszünk a jó marketing erejében, de nem hiszünk az egyszer eladható, haszonvadász eredménytelen kezelésekben és termékekben!

Vendégeink legnagyobb része személyes ajánlás útján keres meg minket, elégedett vendégeink pedig saját nevükkel és arcukkal vállalják véleményüket!

ITT tudod megnézni vendégeink és hajgyógyászaink véleményét!

Keress minket bátran bármilyen kérdésed van írj nekünk a következő elérhetőségeken vagy social media oldalainkon:

facebook
instagram