Kedvezmények – aktualitások

Értesülj elsőként híreinkről, újdonságainkról, akcióinkról és kedvezményeinkről!

Két budapesti szalonban is elérhető az oxigénterápia!

A pesti és budai Szabó Imre Szalonokban 6 képzett hajgyógyászhoz is bejelentkezhetsz Oxygeni Hair oxigénterápia kezelésre! Bízd magad gyakorlott hajgyógyászainkra, akik tudásukkal és többéves tapasztalatukkal azon dolgoznak, hogy megszabadítsanak haj- és fejbőrproblémáidtól!

KATTINTS a képre a részletekért!

100% natural kezelés! Vége a kemikáliák miatti irritációnak

Oxigénterápia kezelésünk kizárólag vegyianyagmentes hajápoló kozmetikumokat tartalmaz! Így nemcsak az érzékeny, irritált fejbőrű vendégeink számára alkalmazható teljes nyugodtsággal, de terhes nők, szoptatós anyukák és gyermekek számára is nagy biztonsággal ajánlott!

KATTINTS a képre, és tudj meg többet programunkról!

Tudd meg hajdiagnózisod, mielőtt belevágsz a kezelésbe

Nem tudod, milyen típusú haj- és/vagy fejbőrproblémával küzdesz? Szeretnél többet megtudni hajad/fejbőröd állapotáról, mielőtt belevágsz a kezelésbe? Kérj hajdiagnózist hajgyógyászodtól! Mostmár egyéni szolgáltatásként is elérhető a hajdiagnózis!

KATTINTS a képre, és tudj meg többet programunkról!

Ingyen kezelés – jelentkezz jótékonysági programunkba!

Jótékonysági programunk keretében 5 alkalmas oxigénterápia kezelést ajánlunk fel speciális, autoimmun hajgyógyászati problémával küzdő vendégeink számára, akik hátrányos anyagi helyzetük miatt nem tudnák igénybe venni kezelésünket. Jelentkezz, és mi segítünk!

KATTINTS a képre, és tudj meg többet programunkról!

Hajfestés és fejbőr kímélés egyben! Hogyan lehetséges?

Szeretnéd megváltoztatni hajszíned, miközben fejbőröd sem szenved kárt? A megfelelő festéstechnikával elérheted a kívánt hatást, és sem fejbőröd sem hajszálaid állapota nem károsodik. És mindeközben a legújabb trendek szerinti frizurát garantáljuk számodra! 

KATTINTS a képre, és tudj meg többet a hajtő kímélő ombréról!