Kapcsolat

Kapcsolat

Hamarosan megnyitjuk központi oktató és referencia szalonunkat!

Nyitás:
2019. október 14.

Rendel:
Bácsalmási Mariann vezető hajgyógyász

Időpontfoglalás/bejelentkezés:
telefonon:
+36 70 366 0277
online:
az alábbi űrlap kitöltésével

Nyitva tartás:
hétfő/kedd/csütörtök 8:30-16:00

A központi oktató és referencia szalon címe:
1016 Budapest, Zsolt utca 6.

Bácsalmási Mariann

“A hozzám érkező vendégekre sosem beteg emberekként tekintek! Hiszem, hogy állapotuk javítható és időszakos, így mindent megteszek, hogy segíteni tudjak nekik. Több mint 10 évig dolgoztam az egészségügyben és kerestem a különböző civilizációs betegségek természetes gyógymódját: súlyos elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség, hormonális problémák, autoimmun betegségek, gócok a szervezetben és még sorolhatnám. Ezek első jelei kivétel nélkül megmutatkozhatnak fejbőrproblémaként, hiszen fejbőrünk rendellenességei sok civilizációs betegség hírnökei. Egy előrehaladott hajhullás esetén, túl az esztétikai problémán, kezdődő vagy éppen meglévő súlyos betegségek is állhatnak a háttérben. Én ezekre a jelekre figyelek és komplexen kezelem a fejbőr- és hajgyógyászati problémákat. Lelki támogatással, életmód tanácsadással és egészségügyi coach-csal támogatom azokat, akiknek szükségük van rá. Az oxigénterápiát három éve alkalmazom a hajas fejbőr problémáinak kezelésére és gyakorlatilag nincs olyan probléma, amit ne kezeltünk volna hajgyógyász-fodrász csapatommal. Eredményeink egyelőre felfoghatatlanok még számomra is: 95% -os a kezelés sikeressége, ami magáért beszél. Vendégeink többsége személyes ajánlás útján keres meg minket, ami külön öröm számomra! Sok szeretettel várok minden kedves vendéget és szakmai érdeklődőt központi oktató és referencia szalonunkban.” Bácsalmási Mariann vezető hajgyógyász

Kapcsolat szakmai érdeklődőknek: 

Központi elérhetőségeink:
info@oxygenihair.com
+36 70 432 8175

SZABÓ RÓBERT

Tulajdonos

info@oxygenihair.com

Fordulj hozzám, ha szalonbővítéssel, üzletfejlesztéssel vagy franchise lehetőséggel kapcsolatos kérdésed lenne!

BÁCSALMÁSI MARIANN

Tulajdonos & Vezető hajgyógyász

info@oxygenihair.com

Keress bátran hajgyógyász oktatással, szolgáltatás- és termékfejlesztéssel kapcsolatban.

Vidéki szakemberek (fodrász, hajgyógyász, bőrgyógyász, plasztikai sebész, kozmetikus, orvos esztétikai központ) jelentkezését várjuk, akik szeretnének egy új szolgáltatást bevezetni betegeik-vendégeik számára. Vegyél részt Oxygeni Hair hajgyógyászati oktatásunkon, és tedd elérhetővé kezelésünket vendégeid számára!

Amit kínálunk:

  • Szakemberként egyénileg is tudsz jelentkezni az oxigénterápia oktatásunkra. Zártkörű egyéni oktatásra is van lehetőség.
  • Referencia szalonként csoportosan is tudtok jelentkezni az oxigénterápia oktatásunkra, ebben az esetben zártkörű oktatást biztosítunk számotokra.
  • Csoportos (max. 15 fő) oktatásra is tudtok jelentkezni, előre meghatározott időpontban.
  • Lehetőséget biztosítunk bemutató próbakezelésre egyénileg vagy csoportosan előre egyeztetett időpontban.

Ha bármilyen kérdésed van, keress minket bizalommal!