Jótékonysági program

JÓTÉKONYSÁGI PROGRAM SPECIÁLIS AUTOIMMUN BETEGEK RÉSZÉRE

Sokan küzdenek hosszan tartó, a fejbőrt és hajat érintő autoimmun betegséggel, amelyet sok esetben szakértők sem tudnak kezelni, és elutasítják a hasonló problémával érkezőket. És bár újabban bizonyos szinten kezelhetővé váltak az autoimmun betegségek, látványos javulásra nemigen akad példa. A hajgyógyászat első immunterápiája, az oxigénkezelés e hiány pótlására is megoldást kínál, és jótékonysági program keretében segítséget nyújt hátrányos anyagi helyzetű autoimmun betegek számára.

Jótékonysági programunkat olyan autoimmun betegségtől szenvedők részére ajánljuk fel, akik folyamatosan sikertelen kezelésekkel találkoztak, kilátástalannak tartják, hogy fejbőr- és/vagy hajproblémájuktól valaha megszabaduljanak, és anyagilag megterhelő számukra az oxigénterápia bérlet megvásárlása.

Amit felajánlunk:

  • ingyenes 5 alkalmas oxigénterápia bérlet hátrányos anyagi helyzettel rendelkező, autoimmun betegségben szenvedők részére
  • 5 alkalom ingyenes oxigénterápia kezelés referencia szalonjaink egyikében

Kiknek a jelentkezését várjuk?

  • évek óta nem javuló haj- és/vagy fejbőrproblémával küzdő betegek számára, akik
  • számtalan kezelésen, kivizsgáláson részt vettek, de eredmény, siker nélkül, és
  • utolsó reménye a javulásra az oxigénterápia kezelés, illetve
  • hátrányos anyagi helyzetük miatt nem vehetnék igénybe az oxigénkezelést

A jótékonysági program keretében jelentkezőktől kérjük jóváhagyásukat, hogy dokumentálhassuk a kezelés folyamatát, illetve online felületeinken közzétehessük a kezelés során készült fényképeket.

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás