Hírek szakembereknek

Értesülj elsőként képzéseinkről, oktatási lehetőségeinkről, újdonságainkról & tudj elsőkézből a hajgyógyászati hírekről!

Csatlakozz Hajgyógyászat – Oxigénterápia szakmai facebook csoportunkhoz! 

ÚJDONSÁGOK - AKTUALITÁSOK - HÍREK

Bővítsd szalonodat sikeres szolgáltatással!

Szeretnél te is hajgyógyásszá válni, és bevezetni hajgyógyászati programunkat szalonodba? Szeretnéd, ha szalonod egy forradalmian új szolgáltatással bővülne, amellyel vendégeid igényeit maximálisan kielégítheted? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

KATTINTS a képre, és tudj meg többet programunkról!

Hajgyógyászati képzés:
2019. november 23.

Szakemberként számodra is fontos, hogy tudásod naprakész legyen? Szeretnél hajgyógyászati ismereteket szerezni és szakmailag képzett, felkészült hajgyógyász csapatban építeni karriered? Jelentkezz egynapos csoportos képzésünkre!

KATTINTS a képre a részletekért!

Szponzorált hajgyógyász tanuló lehetőség

Ingyenes hajgyógyászati oktatást indítunk frissen végzett fodrászok számára! Szerezz hajgyógyászati ismereteket és szakmai tapasztalatot 1 éves intenzív szponzorált hajgyógyászati oktatásunkon vezető hajgyógyászaink segítségével! 

KATTINTS a képre a részletekért!

Forradalmian új kezelés a hajgyógyászatban!

100% natural, vegán, kemikáliáktól és állatkísérletektől mentes kezelésünk egyedülálló Magyarországon! Mi az az oxigénterápia? Miért vagyunk mások? Miben áll a kezelésünk, és milyen problémák orvoslására ajánljuk? Tudj meg többet rólunk! 

KATTINTS a képre a részletekért!

Elindítottuk jótékonysági programunkat!

Olyan autoimmun betegségtől szenvedőket támogatunk, akik folyamatosan sikertelen kezelésekkel találkoztak, és anyagilag megterhelő számukra az oxigénterápia bérlet megvásárlása. Csatlakozz jótékonysági programunkhoz!

KATTINTS a képre, és tudj meg többet programunkról!