Hajnövesztés és hajdúsítás – oxigénterápiával

Oxygeni Hair – természetes hajnövesztés, hajsűrűsítés és hajerősítés

A hajszál átlagos élettartama 4-5 év, de sok esetben ez az idő megrövidül, és csupán 1-2 évig terjed. Fejbőrünk és hajszálaink számos káros hatásnak vannak kitéve nap mint nap: hajformázáskor roncsoljuk a hajunkat, a szennyezett városi levegőnek hajunk is ki van szolgáltatva, és gyakran nem ápoljuk kellőképpen. Az igénybe vett és nem megfelelően kezelt haj folyamatosan visszatörik, ami miatt nem tudjuk elérni természetes módon a kívánt hajhosszt. Hajnövesztés és hajerősítés? Van megoldás!

OXYGENI Hair: a hajnövesztés, hajsűrűsítés és hajerősítés hatékony kezelése! Természetes megoldás a hajnövesztésre és hajerősítésre, azáltal, hogy a hajhagymákat orvosi oxigén segítségével értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal tölti fel. 

hajnövesztés

Nap mint nap észleled, hogy hajad rohamosan roncsolódik, visszatörik, és gyengülnek a hajvégeid? Egyre gyakrabban visszavágatod hajvéged, hogy ezáltal hátha gyorsabb növekedésnek indul a hajad, de nem észlelsz változást? Kipróbáltál egy rövidebb frizurát, és megbántad? Póthajad van, aminek kezelése napról napra egyre kényelmetlenebbé és körülményesebbé válik, de félsz szembesülni az eredeti hajad állapotával leszedetés után? A hajfelvarrást választottad mint megoldást, de kínozza fejbőröd, és visszaszorítja a természetes hajnövesztésed? Szeretnéd megnöveszteni a hajad, de gyenge a tartása és a hajszálaid szerkezete?

OXYGENI Hair oxigénterápiás kezelésünk nemcsak a hajnövesztés kiváló megoldása azáltal, hogy revitalizálja a hajhajgymákat, de aktív szerepet játszik a hajsűrűség növelésében és a haj erősítésében is!

hajnövesztés

Mi lehet a sikertelen hajnövesztés oka?

Számos környezeti és lelki tényező miatt lassulhat vagy kudarcba fullhat a hajnövesztés. Ilyen például a hosszan tartó kezeletlen stressz, a feldolgozatlan traumák, hormonális zavarok, egészségtelen életmód, táplálkozási zavarok, káros szenvedélyek vagy fejbőrünk vegyianyagokkal és szennyezett levegővel való napi szintű érintkezése.

A gyakran kudarcba fulló hajnövesztésre egyszerű megoldást kínál az Oxygeni Hair: a hajhagymák vér-, oxigén-, vitamin- és ásványi anyag ellátását dúsítja, és ezáltal új életre kelti a hajszerkezetet.

Fejbőrünk hajszálaink táptalaja!

Fejbőrünknek ugyanolyan szüksége van a megfelelő a termékeny táptalajra, mint a növényeknek. Haj- és fejbőrproblémáink leggyakoribb oka pedig ennek hiánya, a nem megfelelő vitamin- és ásványi anyagellátás, illetve a vegyianyagoktól, kemikáliáktól gazdag kozmetikumok használata.

Oxygeni Hair kezelésünk során 49 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe magas nyomású tiszta orvosi oxigén segítségével, ami segít fellélegezni és új életre kelteni a hajhagymákat, ezáltal pedig serkenti a hajnövesztést, erősíti a hajszálakat és segíti a hajsűrűség növelését.

Jótékony oxigén az egészséges, hosszú hajért

A koncentrált oxigén kétségkívül a legfontosabb életelixír – a sejtsszerkezet egészséges állapotának fenntartásához elengedhetetlen, az élet elképzelhetetlen nélküle. Az egyre felerősödő környezeti hatások (káros gázok, füst, szmog, UV sugárzás, stb.) nap mint nap kihívás elé állítjk bőrünk oxigéntartalékait. Oxigénhiány esetén a bőrsejtek leépülnek – romlik a koncentráció-készség, álmatlanság jelentkezik, legyengül az immunrendszerünk, illetve a hormonháztartásunk működését is negatív irányban befolyásolja. E tényezők miatt visszaszorul a haj növekedése, a babahajak lassan vagy nem tudnak megnőni, csökken a haj sűrűsége, és elgyengülnek a hajszálak. Ezek ellen lép fel az oxigénkezelés!

Az oxigénterápia segíti a sejteket a hosszabb és aktívabb életben maradásban, és elősegíti az elhalt sejtek feloldódását. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.

Az oxigén gondoskodik létfenntartásunkért és sejtjeink zavartalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a sikertelen hajnövesztés, elvékonyuló, töredezett hajszálak. Az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, így segíti elő a kollagénképződést, ami pedig a haj egészségéért felel. A kollagén a haj elsődleges strukturális fehérjéje: felébreszti az alvó hajhagymákat és szimulálja a hajnövesztést, a hajsűrűség és a haj erősségének növelését.

hajnövesztés

OXYGENI – az igénybe vett, roncsolódott hajra

A hajszínváltoztatás, szőkítés és hajformázás, beleértve a különféle, vegyi anyagokkal dúsított hajformázó termékeket, megviselik fejbőrünket és hajszálainkat. Fejbőrünk folyamatosan káros anyagokkal érintkezik, legyen az a szennyezett levegő vagy a nem természetes anyagokból előállított kozmetikumok. E külső hatásoknak köszönhetően is gyengül fejbőrünk ph értéke, és visszaszorul a hajnövesztés folyamata. Emellett a hajfestés, a póthaj viselet, a hajfelvarrás fejbőrt károsító folyamata felfokozza hajunk töredezettségét, roncsolódását, ami miatt folyamatosan vissza kell vágni hajunkat.

Érd el a kívánt hajhosszt hajgyógyászati kezelésünkkel! 

Oxigénterápiás kezelésünk során megtisztítjuk a fejbőrt a szennyeződésektől, majd tiszta orvosi oxigén segítségével tápláló vitaminokat és ásványi anyagokat juttatunk a hajhagymákig. Kezelésünk által fellélegzik a fejbőr, beindul a kollagénképződés, ami elengedhetetlen az egészséges haj eléréséhez. A fejbőr legmélyebb rétegeibe juttatott hatóanyag-komplexumnak köszönhetően megerősödik a haj szerkezete, felelevenednek a hajhagymák, és felgyorsul a hajnövekedés, új hajszálak képződnek és felerősödnek a meglévő hajszálak. Már az első alkalom után érezhető a hajgyamák és hajszálak erősödése.

hajnövesztés

OXYGENI – hajfelvarrás esetén

Sok nő választja a hajfelvarrást a hajdúsítás, illetve a hajnövesztés egyik mesterséges módszereként. Ez a megoldás azonban nagyban gátolja a fejbőrt természetes működésében, nehezíti a fejbőr lélegzését, a tőre felhelyezett tincsek elfojtják a hajhagymákat, így azok hosszú ideig alacsony oxigénellátásban részesülnek. A hőillesztés során felhelyezett póthaj roncsolja az eredeti hajat és visszatartja természetes növekedését. Friss hajfelvarrás esetén a fejbőr nagyjából egy hónapon keresztül nem jut oxigénhez.

Az oxigénterápia segít feljavítani a megkínzott fejbőr állapotát, pótolva a hiányos oxigén- és vitaminellátását. A kezelést minimum 1 cm lenövés esetén tudjuk elkezdeni, hogy hatékonyan feltölthessük a fejbőrt minőségi hatóanyagokkal. A hajnövesztés minimum kétszer gyorsabb oxigénterápia kezeléssel, így 5 alkalom után minimum 12 cm növés garantált. Az oxigénterápia feljavítja a roncsolódott hajszálak szerkezetét, elősegíti a hajdúsítást, serkenti az új és a meglévő hajszálak növekedését.

hajnövesztés

A kezelésről

A kezelés során értékes vitaminokból és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk be a fejbőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere végbemegy. Az antioxidánsok három bár nyomással palackozott oxigén segítségével jutnak a fejbőrbe, amit egy mikrokamerás hajdiagnózis és a fejbőr kéregtelenítése előz meg.

A kezelés kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, így az eljárás semmilyen kockázattal nem jár. A kezelést kizárólag szakértő hajgyógyász fodrászaink végzik, akik minden problémára egyéni kezelési tervet állítanak fel.

Oxigén nélkül a sejtek elhalnak!

Oxigénterápia a hajnövesztés serkentéséért

 • revitalizálja a sérült és gyenge hajat, azonnal hidratál
 • elősegíti a hajszálak megerősödését, sűrűsödését és növekedését
 • hajnövesztés serkentő
 • segít új életre kelteni a hajhagymákat
 • regenerálja az igénybe vett, szőkített, károsodott hajat
 • mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal
 • a fejbőr visszanyeri nedvességtartalmát
 • elősegíti a sejtregenerálódást
 • stabilizálja a bőr ph értékét
terhesség alatti hajhullás

A kezelés folyamata

Hajdiagnózis felállítása
Hajgyógyászunk mikrokamera segítségével megnézi a fejbőröd és a hajad állapotát és felállít számodra egy személyre szóló kúrajavaslatot. A pontos diagnózis felállításáshoz a meglévő orvosi viazsgálati eredményeket átnézi és szükség esetén javasolt továbi vizsgálatokat. A terápia része egy átfogó életmódtanácsadás és coach azok számára akiknek ez szükséges.

Mélytisztítás, hajápolás
Hajgyógyászunk speciális termékekkel megtisztítja és ápolja a hajad, megtisztítja a fejbőrt a szennyeződésektől és csillapítja az esetleges irritációkat, előkészítve a fejbőrt a második fázisra.

Kéregtelenítés, a fejbőrszennyeződések eltávolítása
Egy intenzív kéregtelenítést végez, melynek során növényi enzimek segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket, a pórusmélységig ható tisztítást végez annak érdekében, hogy a további hatóanyagok akadály nélkül jussanak a bőrbe. A kéregtelenítés során az elhalt sejtek feloldódnak, az egészséges sejtek új életre kapnak és hosszabb élettartamot nyernek. A kéregtelenítés közben egy speciális masszázstechnikával segít azokat az energetikai pontokat stimulálni melyek által közérzeted percek alatt tökéletes lesz, ezzel segítve szervezeted és fejbőröd gyógyulását. 

Hidratálás
A következő lépés a maximális mélyhidratálás melyet a szintén egy speciális eljárás segítségével egy meleg dunszttal és a leghatékonyabb növényi hatóanyagokkal tudunk elérni.

A vitamin-komplexum eljuttatása a hajhagymákig tiszta orvosi oxigén segítségével
Szakemberünk a 49 féle ásványi anyagból és vitaminból álló hatóanyag-komplexumot mélynyomású tiszta palackozott oxigénnel juttatja a fejbőr mélyére, egészen a hajhagymákig, ott ahol a sejtanyagcsere történik.

Szárítás, tanácsadás
Végül megszárítja a hajad és hajápolási tanácsokkal lát el, illetve professzionális termékeket ajánl számodra otthon is végezhető hajápolásra.

A hajszerkezet erősítés, a hajsűrűség növelés és a hajnövesztés gyógyírja

Az oxigénterápia nagy hatékonysággal alkalmazható a hajnövesztés különféle problémáinak kezelésére, a gyenge hajszerkezet erősítésére és a hajsűrűség növelésére!

Az oxigénterápia minden esetben segíti az új hajszálak gyors növekedését és a hajhagymák megerősödését.

Már az első alkalom után érezhető a hajhagymák és hajszálak erősödése.

hajnövesztés

Az OXYGENI hatóanyagai:

Oxigénterápiás kezelésünk hatóanyagai egy speciális hatóanyagkoktél, a kezelés során vitaminokkal és 49-féle ásványi anyaggal dúsított, mikrofinomságú oxigént juttatunk a fejbőrbe, amitől hajunk táptalaja fellélegzik. A változás szinte azonnal érzékelhető: kezdetben a fejbőr, majd a hajszálak is élettelibbek, erősebbek lesznek, hiszen a mikro-oxigén elkezdi kifejteni hatását a hajhagymákon is. A vitaminok intelligens bőrfelismerő molekuláiknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak minden bőrtípushoz (pl. szárazságra hajlamos vagy épp könnyen zsírosodó, korpás fejbőr), így a mélynyomású oxigénterápia mindenki számára megoldást nyújt kortól és nemtől függetlenül.

A terápia hatóanyagai: Aloe vera, mentol, hyaluronsav, borostyán, bioflavonoidok, fekete nadálytő, panthenol, bromelin, papain, pomelo kivonat, hamamelisz, avokádó, szőlőmag olaj, búzacsíra olaj, petrezselyem olaj, mega dózisú A- vitamin,  mega dózis C-vitamin, echinácea, körömvirág, mezei zsúrló, mega dózis D-vitamin, jojoba olaj, vadrózsa kivonat, retinol, mega dózis E-vitamin, jojoba olaj, papaja enzim, ferucel sav, nátrium, kálium, magnézium, kalcium, vas, cink, szelén.

Fémallergiások számára nem okoz irritációt!

hajhullás ellen
A kezelés megkezdése előtt ajánljuk (akinek nincsenek leletei):
 • Belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel
 • Endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből
 • Fogászati vizsgálat
 • Nőgyógyászati vizsgálat
 • Ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb)

A kezelés alkalmas bármilyen kezelés kiegészítésére:

 • lézeres kezelés
 • dermarolleres kezelés
 • szteroid injekciós kezelés
 • gyógyszeres kezelés
 • bármilyen otthoni fejbőr regeneráló program mellé

A kezelést kismamák, állapotos nők, szoptatós kismamák is igénybe vehetik!

A kezelés nem tartalmaz semmilyen irritációt okozó anyagot, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így bárki számára alkalmazható.

Kisgyermekek, állapotos anyukák, szoptatós kismamák számára is a legnagyobb biztonsággal alkalmazható.

Emellett hajbeültetés előtt és után is javasolt az oxigénkezelés, amelynek köszönhetően a hajbeültetés sikerességének esélye megsokszorozódik.

 KONTRAINDIKÁCIÓK 

Mit tehetünk és mit nem a kezelés megkezdése előtt és után?

Mit kerüljünk a kezelés előtt és után?

 • A kezelés előtti és utáni legalább 1 hétben kerüljünk bármilyen kémiai műveletet. Közvetlenül hajfestés után nem is érdemes oxigénterápiás kezelésre menni, mivel van olyan hajfesték, ami kophat a kezelés során.
 • A kezelés napján és a kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 • A kezelés előtt és után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
 • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 • A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni (érzékeny a kéregtelenített bőr).

Mit javaslunk a kezelés megkezdése előttre és utánra?

 • A kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt vigyél be a szervezetedbe (zöldségeket, gyömülcsöket).
 • A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.
 • Próbálj meg időben lefeküdni a kezelés előtti napokon, és biztosítani szervezetednek a 8 órai éjszakai pihenést.

Fontos tudnivalók:

 • A kezelés teljesen biztonságos terhes nők vagy gyermekek esetében is!
 • A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket a hajgyógyász kérhet.
 • Az Oxygeni Hair oxigénterápia kezelés alkalmas bármely hajgyógyászati kezelés (hajbeültetés, lézeres, dermarolleres, szteroid injekciós vagy gyógyszeres kezelés) kiegészítésére, de mindenképpen tudasd róla Oxygeni Hair hajgyógyászodat.
 • A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

Vendégeink véleménye az OXYGENI Hair kezelésről

“Hónapok óta marékszámra hullt a hajam, egy orvos vagy bőrgyógyász sem tudta megmondani az okát. Annyit mondtak: életmódváltás, mellőzzem a stresszt az életemből. Könnyű mondani. Később ajánlotta egy barátnőm az oxigénterápiát, és úgy gondoltam, én is belevágok. A hajgyógyász csomó mindenről felvilágosított, amiről eddig nem tudtam. Például, hogy mennyire fontos az oxigén a bőr számára. A második kezelés után lefeleződött a kihulló hajszálaim számra, és azóta is csak javul a helyzet. És már bébihajam is van! :)” – Erika, 42

“Volt egy kemény időszakom, vége lett egy hosszú párkapcsolatomnak, amit nehezen tudtam feldolgozni. Pár hétre rá észrevettem, hogy jobb oldalon van egy folt a fejemen, baromira megijedtem. Böngésztem a neten, hogy mi lehet az és mitől hullhatott ki a hajam egy foltban, de semmi releváns infót nem találtam. Végül rátaláltam Instagramon az OxygeniHare-re és kapcsolatba léptem velük, és ők mondták, hogy menjek el egy konzultációra az egyik referencia szalonjukba, és javasoltak egy oxigénkúrát, amit azonnal el is kezdtünk. Már nincs foltom, és jóval egészségesebb a hajam, mint korábban. Megnyugtatott, hogy alkalomról alkalomra javul a hajam állapota, és kezd visszanőni a hajam. Köszönöm, szuper csapat vagytok!” – Klári, 32

“Egy barátom rávett, hogy próbáljam ki a rövid frizurát, és rövid bobot vágattam magamnak. Borzalmasan áll. Ráadásul a hajnövesztés nálam maga a szenvedés, baromi lassan nő a hajam, kb fél centit egy hónapban. Nem bírtam, úgyhogy bejelentkeztem oxigénterápiára. Azóta vagy jobban telik az idő, vagy tényleg sokkal gyorsabban nő a hajam. Pár hónapja kezdtem a kúrát, de már vagy 12 centit nőtt a hajam :)” – Virág, 29

“Bevallom, szkeptikusan álltam hozzá, és féltem, mi van ha ez sem válik be. Annyi drága sampont kipróbáltam, és semmi. 55 éves vagyok, és szinte úgy kopaszodtam, mint egy férfi, szörnyű volt. 5 kezelés után már érzékeltem a változást, a meglévő hajszálaim is erősödtek, és újak is megjelentek a fejemen. Biztos elmegyek még 5 alkalomra! Helyrehoztátok a közérzetemet és nőiességemet!” – Anikó, 55

Hajgyógyászok véleménye az oxigénterápiáról

Kirino Ogawa – bőrgyógyász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“Sok vendégem küzd fejbőrproblémákkal, de nagyon sokan panaszkodnak közülük arra, hogy nem nő úgy a hajuk, ahogyan szeretnék. Nagy százalékban kemikáliákkal telített kozmetikumokat használnak, vasalják a hajukat és nem védik kellőképpen a nap káros hatásaitól sem. A haj akkor nő szépen, egyenletesen és látványosan, ha megfelelő mennyiségű vitaminhoz jut, ami egészségessé teszi. A töredezett, roncsolódott haj ellenszere az oxigénterápia, ami egy bámulatos kezelés. Nulla kockázattal jár, és szinte minden esetben forradalmi változást idéz elő. Amióta bevezettem az oxigénterápiát a szolgáltatásaink közé, több vendég arcán látom távozáskor a megkönnyebbülést és örömöt. Nagyon megéri csinálni!”

Fodor Annamária – kozmetikus-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“A fodrász szalonban, ahol dolgoztam, rengetegen megfordultak, és gyakran láttam egészségtelen fejbőrt, hajhullással küzdő nőket, kopaszodó férfiakat. Természetesen tőlem kértek tanácsot, hogy megállítható-e ez a folyamat, mivel tudnák feljavítani fejbőrük állapotát, milyen termékeket használjanak. Próbáltam választ adni, de nem volt kimerítő. Amikor hallottam az oxigénterápiáról, tudtam, hogy ahhoz, hogy a vendégeimen ténylegesen segíteni tudjak, és ne csak a frizurájukat tökéletesítsem, hanem a hajuk egészségén is javítani tudjak, bele kell ásnom magam. Azóta egyre több vendégem fordul hozzám oxigénterápiás kezelésre, és nagyon örülnek, hogy végre van egy természetes gyógymód problémáikra.”

Futó Zsuzsanna – fodrász – hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“Fodrászként és szakemberként nem engedhetjük meg magunknak, hogy kizárólag a frizura szépségére fókuszáljunk, annak egészségét is vigyáznunk kell, hiszen, ha a gyökereknél jelentkezik a probléma, vághatunk akármilyen hajat, festhetjük bármilyen színűre, a hajon látszani fog, hogy problémája van. Ezért is tartom kiemelten fontosnak a haj és fejbőr jó állapotának fenntartását és segítését, ha a vendégeknek problémáik akadnak.

Rengetegen küzdenek olyan fejbőrproblémákkal, melyekre azt hiszik, nincs megoldás, pedig van! Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelések minden alkalmával látványos javulást érhetünk el, legyen a probléma a haj zsírosodása, fejbőrallergia, vagy hajhullás. Ajánlom mindenkinek, aki hasonlókkal küzd és szeretné felvenni a harcot egy szebb és egészséges hajkorona eléréséért.”

Related Posts