Hajhullás ellen – oxigénterápiával

Oxygeni Hair – jótékony kezelés minden típusú hajhullás ellen 

A hajszál átlagos élettartama 4-5 év, de sok nő és férfi esetében ez csupán 1-2 évig terjed. A hajhullás ugyan természetes velejárója a haj életciklusának, de számos okból kifolyólag komoly hajveszteség is felléphet. A hajgyógyászat első immunterápiája bizonyítja, hogy van megoldás hajhullás ellen!

Nap mint nap észleled, hogy hajad rohamosan hullik, és nem ennek megfelelő arányban jelennek meg új hajszálak fejbőrödön? Foltokban hullik a hajad vagy a kopaszodás jeleit észleled? Látványosan megritkult a hajad az utóbbi időben, és attól tartasz, csak rosszabb lehet? Alopeciával küzdesz, rengeteg orvosnál megfordultál már, de semmi sem nyújtott megoldást számodra? Számos hajhullás elleni terméket kipróbáltál már, de sikertelenül?

hajhullás ellen

Mi lehet az intenzív hajhullás oka?

Számos környezeti és lelki tényező okozhat intenzív hajhullást, amit általában figyelmen kívül hagyunk. Ilyen például a hosszan tartó kezeletlen stressz, a feldolgozatlan traumák, hormonális zavarok, egészségtelen életmód, táplálkozási zavarok, káros szenvedélyek vagy fejbőrünk vegyianyagokkal való napi szintű érintkezése.

Sokszor azonban a hajhullásnak egyszerű oka van: a hajhagymák vér-, oxigén-, vitamin- és ásványi anyag ellátása nem megfelelő.

Fejbőrünk hajszálaink táptalaja!

Fejbőrünknek ugyanolyan szüksége van a megfelelő a termékeny táptalajra, mint a növényeknek. Haj- és fejbőrproblémáink leggyakoribb oka pedig ennek hiánya, a nem megfelelő vitamin- és ásványi anyagellátás, illetve a vegyianyagoktól, kemikáliáktól gazdag kozmetikumok használata.

Oxygeni Hair kezelésünk során 49 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe magas nyomású tiszta orvosi oxigén segítségével, ami segít fellélegezni a fejbőrt, új életre kelteni a hajhagymákat, és hatékonyan fellépni a hajhullás ellen.

Jótékony oxigén az egészséges fejbőrért

A koncentrált oxigén kétségkívül a legfontosabb életelixír – a sejtsszerkezet egészséges állapotának fenntartásához elengedhetetlen, az élet elképzelhetetlen nélküle. Az egyre felerősödő környezeti hatások (káros gázok, füst, szmog, UV sugárzás, stb.) nap mint nap kihívás elé állítjk bőrünk oxigéntartalékait. Oxigénhiány esetén a bőrsejtek leépülnek – romlik a koncentráció-készség, álmatlanság jelentkezik, legyengül az immunrendszerünk, illetve a hormonháztartásunk működését is negatív irányban befolyásolja. Ezek a tényezők számos bőr-, illetve hajas fejbőrprobléma okozói, és észlelhető, hogy környezetünkben és szerte a világon egyre többen küzdenek haj- és fejbőrbetegségekkel. A leggyakoribb jelenség azonban az intenzív, komoly hajveszteséggel járó hajhullás.

hajhullás ellen

Az oxigénterápia segíti a sejteket a hosszabb és aktívabb életben maradásban, és elősegíti az elhalt sejtek feloldódását. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.

Az oxigén gondoskodik létfenntartásunkért és sejtjeink zavartalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás vagy hajgyengülés, fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek. Az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, így segíti elő a kollagénképződést, ami pedig a haj egészségéért felel. A kollagén a haj elsődleges strukturális fehérjéje: felébreszti az alvó hajhagymákat és fellép a hajhullás ellen.

hajhullás ellen

A kezelésről

A kezelés során értékes vitaminokból és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk be a fejbőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere végbemegy. Az antioxidánsok három bár nyomással palackozott oxigén segítségével jutnak a fejbőrbe, amit egy mikrokamerás hajdiagnózis és a fejbőr kéregtelenítése előz meg.

A kezelés kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, így az eljárás semmilyen kockázattal nem jár. A kezelést kizárólag szakértő hajgyógyász fodrászaink végzik, akik minden problémára egyéni kezelési tervet állítanak fel.

Oxigén nélkül a sejtek elhalnak!

Oxigénterápia hajhullás ellen

 • revitalizálja a sérült és gyenge hajat, azonnal hidratál
 • elősegíti a hajszálak megerősödését és sűrűsödését
 • segít megfékezni a hajhullást és új életre kelteni a hajhagymákat
 • regenerálja az igénybe vett, szőkített, károsodott hajat
 • mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal
 • a fejbőr visszanyeri nedvességtartalmát
 • elősegíti a sejtregenerálódást
 • stabilizálja a bőr ph értékét
 • lágyan lehámlasztja a fejbőrről a szennyeződéseket
hajhullás ellen

Hírességek, akik az oxigénterápiát ajánlják

hajhullás ellen

Ónodi Eszter

hajhullás ellen

Mádai Vivien

hajhullás ellen

Árpa Attila

A kezelés folyamata

Hajdiagnózis felállítása
Hajgyógyászunk mikrokamera segítségével megnézi a fejbőröd és a hajad állapotát és felállít számodra egy személyre szóló kúrajavaslatot. A pontos diagnózis felállításáshoz a meglévő orvosi viazsgálati eredményeket átnézi és szükség esetén javasolt továbi vizsgálatokat. A terápia része egy átfogó életmódtanácsadás és coach azok számára akiknek ez szükséges.

Mélytisztítás, hajápolás
Hajgyógyászunk speciális termékekkel megtisztítja és ápolja a hajad, megtisztítja a fejbőrt a szennyeződésektől és csillapítja az esetleges irritációkat, előkészítve a fejbőrt a második fázisra.

Kéregtelenítés, a fejbőrszennyeződések eltávolítása
Egy intenzív kéregtelenítést végez, melynek során növényi enzimek segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket, a pórusmélységig ható tisztítást végez annak érdekében, hogy a további hatóanyagok akadály nélkül jussanak a bőrbe. A kéregtelenítés során az elhalt sejtek feloldódnak, az egészséges sejtek új életre kapnak és hosszabb élettartamot nyernek. A kéregtelenítés közben egy speciális masszázstechnikával segít azokat az energetikai pontokat stimulálni melyek által közérzeted percek alatt tökéletes lesz, ezzel segítve szervezeted és fejbőröd gyógyulását. 

Hidratálás
A következő lépés a maximális mélyhidratálás melyet a szintén egy speciális eljárás segítségével egy meleg dunszttal és a leghatékonyabb növényi hatóanyagokkal tudunk elérni.

A vitamin-komplexum eljuttatása a hajhagymákig tiszta orvosi oxigén segítségével
Szakemberünk a 49 féle ásványi anyagból és vitaminból álló hatóanyag-komplexumot mélynyomású tiszta palackozott oxigénnel juttatja a fejbőr mélyére, egészen a hajhagymákig, ott ahol a sejtanyagcsere történik.

Szárítás, tanácsadás
Végül megszárítja a hajad és hajápolási tanácsokkal lát el, illetve professzionális termékeket ajánl számodra otthon is végezhető hajápolásra.

Gyógyír minden típusú hajhullás ellen

Az oxigénterápia minden típusú és fázisú hajhullásra nagy hatékonysággal alkalmazható, legyen az:

 • diffúz hajhullás,
 • foltos hajhullás,
 • gócos kopaszodás,
 • androgén alopecia – férfias kopaszodás,
 • hormonális hajhullás,
 • kemoterápia utáni hajnövesztés vagy
 • időskori hajhullás

A hajhullás lassítható, megállítható, sőt a megfelelő terápiával új hajszálak növekedése és elősegíthető. Van megoldás a hajhullás ellen!

Az oxigénterápia során a már 4-5 éve nem aktív hajhagymákat is újra tudjuk aktiválni, így ezekre a területekre is visszanőhet a haj. A hajhullás és férfias kopaszodás esetén is a javulás minden esetben garantált, csak mértéke illetve gyorsasága különböző az egyéni tényezők miatt.

Már az első alkalom után érezhető a hajhagymák és hajszálak erősödése. Az oxigénterápia az immunrendszer erősítésével lép fel minden típusú hajhullás ellen.

hajhullás ellen

OXYGENI – a női hajhullás ellen

A többi testi problémához hasonlóan a hajhullásnak is sokféle oka lehet – genetikai, hormonális, helytelen táplálkozás, stressz – és fontos kiemelni, hogy komoly hajhullás esetén mindenképp érdemes hajgyógyász szakembert is felkeresni, aki professzionális mikrokamerás hajdiagnózissal és a konzultáció segítségével segít megtalálni a megoldást. A hajhullást legtöbbször valamilyen lelki problémához, stressz okozta szorongáshoz kötjük, de minden esetben ki kell vizsgálni a lehetséges egészségügyi okokat is.

Nincs még egy olyan kezelés, amely a kemikáliák és minden kockázat teljes kizárásával tudna ilyen hatékonyan segíteni a női hajhulláson. 

OXYGENI – a férfias kopaszodásra

A férfias típusú hajvesztés – azaz az androgén alopecia – a hajhullás leggyakoribb típusa a férfiak körében. Öt férfiből akár négyet is érinthet látványosan, vagy enyhébben jelentkező formában. A hajhullás mértéke és az, hogy milyen széles területre terjed ki, milyen gyorsan történik a folyamat kiterjedése, életkor függvénye is.

A hajhullás azonban lassítható, megállítható, sőt a megfelelő terápiával új hajszálak növekedése is elősegíthető. Az oxigénterápia során a már 4-5 éve nem aktív hajhagymákat is újra tudjuk aktiválni, így ezekre a területekre is visszanőhet a haj. A kopaszodás oka ebben az esetben nem számít, a javulás minden esetben garantált, csak mértéke, illetve gyorsasága különböző az egyéni tényezők miatt. Már az első alkalom után érezhető a hajgyamák és hajszálak erősödése.

Az OXYGENI hatóanyagai:

Oxigénterápiás kezelésünk hatóanyagai egy speciális hatóanyagkoktél, a kezelés során vitaminokkal és 49-féle ásványi anyaggal dúsított, mikrofinomságú oxigént juttatunk a fejbőrbe, amitől hajunk táptalaja fellélegzik. A változás szinte azonnal érzékelhető: kezdetben a fejbőr, majd a hajszálak is élettelibbek, erősebbek lesznek, hiszen a mikro-oxigén elkezdi kifejteni hatását a hajhagymákon is. A vitaminok intelligens bőrfelismerő molekuláiknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak minden bőrtípushoz (pl. szárazságra hajlamos vagy épp könnyen zsírosodó, korpás fejbőr), így a mélynyomású oxigénterápia mindenki számára megoldást nyújt kortól és nemtől függetlenül.

A terápia hatóanyagai: Aloe vera, mentol, hyaluronsav, borostyán, bioflavonoidok, fekete nadálytő, panthenol, bromelin, papain, pomelo kivonat, hamamelisz, avokádó, szőlőmag olaj, búzacsíra olaj, petrezselyem olaj, mega dózisú A- vitamin,  mega dózis C-vitamin, echinácea, körömvirág, mezei zsúrló, mega dózis D-vitamin, jojoba olaj, vadrózsa kivonat, retinol, mega dózis E-vitamin, jojoba olaj, papaja enzim, ferucel sav, nátrium, kálium, magnézium, kalcium, vas, cink, szelén.

Fémallergiások számára nem okoz irritációt!

Fejbőrproblémák esetén már az első 1-2 kezelés után látványos a változás. 4 – 6 hét kezelés után tapasztalható hajmosáskor a leszámolható hajvesztés jelentős csökkenése. A 10 alkalmas teljes kúra a drasztikus hajhullás megszűnését eredményezheti. A kezelést folyamatosan, hetente vagy kéthetente egy alkalommal végezzük. A fenntartó kezelést havonta 1 alkalommal javasoljuk.

hajhullás ellen
A kezelés megkezdése előtt ajánljuk (akinek nincsenek leletei):
 • Belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel
 • Endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből
 • Fogászati vizsgálat
 • Nőgyógyászati vizsgálat
 • Ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb)

Az oxigénterápia alkalmas bármely hajgyógyászati kezelés kiegészítésére:

 • lézeres kezelés
 • hajbeültetés
 • dermarolleres kezelés
 • szteroid injekciós kezelés
 • gyógyszeres kezelés
 • bármilyen otthoni fejbőr regeneráló program mellé

A kezelést kismamák, állapotos nők, szoptatós kismamák is igénybe vehetik!

A kezelés nem tartalmaz semmilyen irritációt okozó anyagot, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így bárki számára alkalmazható.

Kisgyermekek, várandós nők, szoptatós kismamák számára is a legnagyobb biztonsággal alkalmazható.

 
 

 KONTRAINDIKÁCIÓK 

Mit tehetünk és mit nem a kezelés megkezdése előtt és után?

Mit kerüljünk a kezelés előtt és után?

 • A kezelés előtti és utáni legalább 1 hétben kerüljünk bármilyen kémiai műveletet. Közvetlenül hajfestés után nem is érdemes oxigénterápiás kezelésre menni, mivel van olyan hajfesték, ami kophat a kezelés során.
 • A kezelés napján és a kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 • A kezelés előtt és után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
 • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 • A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni (érzékeny a kéregtelenített bőr).

Mit javaslunk a kezelés megkezdése előttre és utánra?

 • A kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt vigyél be a szervezetedbe (zöldségeket, gyümölcsöket).
 • A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.
 • Próbálj meg időben lefeküdni a kezelés előtti napokon, és biztosítani szervezetednek a 8 órai éjszakai pihenést.

Fontos tudnivalók:

 • A kezelés teljesen biztonságos terhes nők vagy gyermekek esetében is!
 • A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket a hajgyógyász kérhet (belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel, endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből, fogászati vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat, ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb.)
 • Az Oxygeni Hair oxigénterápia kezelés alkalmas bármely hajgyógyászati kezelés (hajbeültetés, lézeres, dermarolleres, szteroid injekciós vagy gyógyszeres kezelés) kiegészítésére, de mindenképpen tudasd róla Oxygeni Hair hajgyógyászodat.
 • A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

Vendégeink véleménye az OXYGENI Hair kezelésről

“Hónapok óta marékszámra hullt a hajam, egy orvos vagy bőrgyógyász sem tudta megmondani az okát. Annyit mondtak: életmódváltás, mellőzzem a stresszt az életemből. Könnyű mondani. Később ajánlotta egy barátnőm az oxigénterápiát, és úgy gondoltam, én is belevágok. A hajgyógyász csomó mindenről felvilágosított, amiről eddig nem tudtam. Például, hogy mennyire fontos az oxigén a bőr számára. A második kezelés után lefeleződött a kihulló hajszálaim számra, és azóta is csak javul a helyzet. És már bébihajam is van! :)” – Erika, 42

“Volt egy kemény időszakom, vége lett egy hosszú párkapcsolatomnak, amit nehezen tudtam feldolgozni. Pár hétre rá észrevettem, hogy jobb oldalon van egy folt a fejemen, baromira megijedtem. Böngésztem a neten, hogy mi lehet az és mitől hullhatott ki a hajam egy foltban, de semmi releváns infót nem találtam. Végül rátaláltam Instagramon az OxygeniHare-re és kapcsolatba léptem velük, és ők mondták, hogy menjek el egy konzultációra az egyik referencia szalonjukba, és javasoltak egy oxigénkúrát, amit azonnal el is kezdtünk. Már nincs foltom, és jóval egészségesebb a hajam, mint korábban. Megnyugtatott, hogy alkalomról alkalomra javul a hajam állapota, és kezd visszanőni a hajam. Köszönöm, szuper csapat vagytok!” – Klári, 32

“Csomó reklám szembejön az utcán hajhullás ellen javasolt szerekről, ilyen sampon, olyan pakolás, mit tudom én. Ezekben nem hiszek, tele vannak vegyszerekkel, amik jobban ártanak a bőrnek, mint használnak. Amikor először hallottam az oxigénterápiáról fellélegeztem, hogy jé, van egy komplett kezelés, ami kizárólag természetes anyagokra épül. Tudtam, hogy ez az, amire szükségem van. Örülök, hogy van erre lehetőségünk Magyarországon!” – Eszter, 45

“Bevallom, szkeptikusan álltam hozzá, és féltem, mi van ha ez sem válik be. Annyi drága sampont kipróbáltam, és semmi. 55 éves vagyok, és szinte úgy kopaszodtam, mint egy férfi, szörnyű volt. 5 kezelés után már érzékeltem a változást, a meglévő hajszálaim is erősödtek, és újak is megjelentek a fejemen. Biztos elmegyek még 5 alkalomra! Helyrehoztátok a közérzetemet és nőiességemet!” – Anikó, 55

Szakemberek véleménye az oxigénterápiáról

Földi Laura – fodrász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

Amikor valaki fejbőrproblémával küzd, minden lehetséges dolgot kipróbál, hiszen kétségbeesik. Sajnos ezeknek nagy százaléka nemhogy nem nyújt megfelelő eredményt, de olykor árt is a fejbőrnek. Az oxigénterápia egy olyan kezelés, ami csak a jó irányba tudja terelni a problémát. 100%-ban természetes anyagokkal dolgozik és az immunrendszer erősítésén alapszik. Nem okoz irritációt, csupán táplálja, felfrissíti a fejbőrt. Ez a kezelés igazán reformértékű a szakmában.

Amikor a vendégeim arcán látom alkalomról alkalomra a megnyugvást, nagyon felemelő. Eleinte gyakran ők sem hisznek benne, hogy hatni fog a kezelés, de rövid időn belül ők maguk láthatják a fejlődést. Sok nő és férfi mentesült a mindennapos feszültségtől és rossz közérzettől a kezelések során azáltal, hogy újra életre kelt a hajuk és fejbőrük!

Fodor Annamária – kozmetikus-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

A fodrász szalonban, ahol dolgoztam, rengetegen megfordultak, és gyakran láttam egészségtelen fejbőrt, hajhullással küzdő nőket, kopaszodó férfiakat. Természetesen tőlem kértek tanácsot, hogy megállítható-e ez a folyamat, mivel tudnák feljavítani fejbőrük állapotát, milyen termékeket használjanak. Próbáltam választ adni, de nem volt kimerítő. Amikor hallottam az oxigénterápiáról, tudtam, hogy ahhoz, hogy a vendégeimen ténylegesen segíteni tudjak, és ne csak a frizurájukat tökéletesítsem, hanem a hajuk egészségén is javítani tudjak, bele kell ásnom magam. Azóta egyre több vendégem fordul hozzám oxigénterápiás kezelésre, és nagyon örülnek, hogy végre van egy természetes gyógymód problémáikra.

Kuvik Erika – fodrász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“Számos továbbképzésen vettem részt, melyek során elsajátíthattam azt a kellő tudást, ami álltál mára már jómagam is a hajgyógyászok csapatát erősíthetem. Számomra a legfontosabb, hogy a fejbőrproblémával küzdő vendégeinknek megoldást tudunk nyújtani az oxigénterápia segítségével, amely alkalmazása során a tünetek megszűnnek és a haj is új életre kel. Lenyűgöző eredményeket érünk el,mint például hajhullás megszünése, nincsen többe ritkuló haj,csak dúsuló hajkorona és egészséges hajszálak, megszűnik a zsírosodás, a korpa, és abba marad a kopaszodás, ami helyett új hajszálak jelennek meg. Ezekre és még sok más problémára is megoldás a kezelés. Keressenek bátran és forduljanak hozzám bizalommal.”

Related Posts