Hajgyógyászok véleménye az oxigénterápiáról

Hajgyógyászok véleménye az oxigénterápiáról

HAJGYÓGYÁSZOK VÉLEMÉNYE AZ OXIGÉNTERÁPIÁRÓL

Bácsalmási Mariann
Vezető-Oktató hajgyógyász

“Hozzám mindig is közelebb állt a naturkozmetika – biokozmetikai vonal, így saját márkám megalkotásában ez döntő szerepet játszott. Az Oxygeni Hair hajápolási termékei kizárólag természetes anyagokat tartalmaznak, állatkísérletektől mentesek, nem szennyezik a környezetet és csomagolásuk újrahasznosítható- lebomló anyagból készült. Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelés és a hozzá tartozó termékek forradalmi újdonságnak számítanak a hajgyógyászatban, hiszen ez az első valódi immunterápia a hajgyógyászatban .” – Bácsalmási Mariann – a márkáról és az oxigénterápiáról

“Munkám során olyan hajgyógyászokat képzek, akik maximális szakmaisággal, odafigyeléssel és körültekintéssel végzik munkájukat. A hajgyógyászat komplex tudást igényel, mely nem merül ki a diagnózisnál és a kezelés elvégzésénél. Nem engedjük el a termékeinkkel dolgozó szakemberek kezét, folyamatosan segítjük munkájukat és ezzel biztosítjuk vendégeik elégedettségét.” – Bácsalmási Mariann – az oktatásról

1

Horváth Virág
Hajgyógyász 

“Szakemberként azt tudom tanácsolni minden egészségtudatos embernek, hogy ápolják megfelelően a fejbőrüket és fektessenek hangsúlyt a megelőzésére, mivel számos kellemetlen fejbőr betegség alakulhat ki, ártalmatlannak tűnő tünetekből. Napjainkban számos tényező roncsolja a hajat és a fejbőrt pl.: UV sugárzás, nagyvárosi élet, szmog, nem megfelelő hatóanyagú kozmetikumok használata, stressz, egészségtelen táplálkozás. 

Ezekből a káros tényezőkből kialakulhat a zsíros, korpás, száraz fejbőr és haj, ami a mindennapi életet teszi kellemetlenné, és sokszor látom, hogy ezek az alap problémák hanyag kezelése miatt, komoly fejbőr betegségek alakulnak ki pl.:  hajhullás, gombás fejbőr stb.
Tapasztalatim szerint az Oxigénterápia az egyik leghatékonyabb módszer a fejbőr tisztítására, ápolására. Az Oxigénterápia segít a zsíros, száraz, korpás fejbőrrel és hajjal járó tünetek megszüntetésére, ezáltal a komolyabb fejbőr betegségek kialakulásának megakadályozására is kiváló megoldást nyújt.” 

5

Kárpáti Valentin
Fodrász – Hajgyógyász

“Fodrászként azt gondolom, hogy a gyönyörű frizura alapja az egészséges fejbőr és haj. A fejbőr megfelelő ápolása, tisztán tartása és kezelése egy alapvető higiénia tényező. A mai világban a fogyasztók rengeteg kozmetikai termékkel és szolgáltatással találkoznak, ami megnehezíti a dolgukat a hajápolásban. Fontos, hogy arra törekedjünk, hogy minél természetesebb termékekkel és szolgáltatásokkal ápoljuk a bőrünket.

Véleményem szerint az Oxigénterápia azért kiváló szolgáltatás, mert teljesen megtisztítja a hétköznapi szennyeződésektől, szmogtól a fejbőrt. A terápia során a bőr pH értékét visszaállítjuk és vitaminokat juttatunk a fejbőr mélyebb rétegeibe, ennek köszönhetően a hajhagymák fellélegeznek, a haj dúsabb lesz és gyorsabban fog nőni.”

3

Dr. Varga Tamás
Bőrgyógyász

“A pácienseim között van olyan aki úgy jött el hozzám, hogy teljesen kétségbe esett a hajhullásuk vagy az ekcémájuk megerősödése miatt. Számos olyan esettel is találkoztam, hogy félrekezelték a pácienseimet és ezáltal még inkább reménytelen helyzetbe érezték magukat. 

Szerencsére  Amerikában már évekkel ezelőtt kifejlesztett Oxigénterápiás kezelést, ami  az ekcémás fejbőrre és a hajhullásra is kiváló megoldást nyújt. A kezelések mellett fontos a kliensek hozzáállása és megfelelő otthoni fejbőr ápolási rutinja, ebben természetesen támogatást nyújtok a személyes konzultációk során.” 

4

Németh Renáta
Fodrász – Hajgyógyász

“Amióta a szakmában vagyok rengeteg fejbőr kezeléssel és terápiával találkoztam már, de egyik sem volt olyan hatásos, mint az amerikai eredetű Oxigénterápia. Európában ez a kezelés újkeletűnek számít, de ez az egyik legeredményesebb terápia, amivel eddig találkoztam. 

Munkám során megfordultak már nálam olyan vendégekkel akik hajhullással, ekcémával, erős korpásodással küzdöttek, és szinte reménytelen volt a helyzetük, mivel ezernyi terméket és szolgáltatást kipróbáltak már és egyik sem vált a javukra. Az Oxigénterápia kezelések sikerességét az oxigén, a kéregtelenítés és a vitaminkoktél adja, így akár a komolyabb problémákra is megoldást nyújt.”

Kuvik Erika
Fodrász – Hajgyógyász 

“Ahhoz, hogy valakinek egészséges, dús, életteli haja legyen, a fejbőrének is annak kell lennie. Csakhogy a sok negatív lelki és környezeti hatás, illetve a kozmetikumokban található vegyianyagok miatt a fejbőr nagyon sok káros tényezőnek van kitéve. Azért kezdtem el hajgyógyászként dolgozni, mert nagyon sok esettel találkoztam, amikor vendégeim különféle fejbőrbetegségekkel küzdöttek vagy nagyon erősen hullt a hajuk, és tanácstalanul álltak a probléma előtt. Az oxigénterápia természetes hatóanyagokkal tölti fel a fejbőrt, aminek köszönhetően újra aktívan kezdenek el működni a hajhagymák. Örömmel tölt el látni az örömöt és megkönnyebbülést a vendégeim arcán, hogy van remény a problémáik orvoslására.”

Váczi Krisztián
Fodrász – Hajgyógyász 

“Rengeteg otthon elvégezhető és professzionális fejbőrápoló kezelésről hallottam már, melyek némelyike hatásos, de sokszor csalódnak a felhasználók. Az oxigénterápia minden egyes kezelése után jól láthatóak és érezhetőek az eredmények. Különböző haj és fejbőr problémákkal keresnek meg vendégeim a hajhullástól az ekcémáig, nem volt olyan alkalom, hogy ne eredményezte volna a probléma megszűnését a terápia. Persze ehhez az is kell, hogy a vendég komolyan vegye a terápiát és ő maga is mindent megtegyen annak érdekében, hogy fejbőre újra egészséges legyen, ezért minden esetben egy előzetes konzultációt, majd a kezelés után is részletes információt adok, mire kell figyelni.

Már maga a nagy dózisú oxigén is jó hatással van a hajhagymák fejlődésére, a vitaminkoktél, amit ezzel a sejtekbe juttathatunk pedig kiemelkedően fontos anyagokkal járul hozzá mind a bőr, mind a hajhagymák megfelelő működéséhez. Mindig izgatottan várom vendégeim tapasztalatait és figyelem fejbőrük állapotának javulását, hajhullásuk megszűnését és azt, milyen egészséges és élettel teli lesz frizurájuk.”

Futó Zsuzsanna
Fodrász – Hajgyógyász 

Fodrászként és szakemberként nem engedhetjük meg magunknak, hogy kizárólag a frizura szépségére fókuszáljunk, annak egészségét is vigyáznunk kell, hiszen, ha a gyökereknél jelentkezik a probléma, vághatunk akármilyen hajat, festhetjük bármilyen színűre, a hajon látszani fog, hogy problémája van. Ezért is tartom kiemelten fontosnak a haj és fejbőr jó állapotának fenntartását és segítését, ha a vendégeknek problémáik akadnak.

Rengetegen küzdenek olyan fejbőrproblémákkal, melyekre azt hiszik, nincs megoldás, pedig van! Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelések minden alkalmával látványos javulást érhetünk el, legyen a probléma a haj zsírosodása, fejbőrallergia, vagy hajhullás. Ajánlom mindenkinek, aki hasonlókkal küzd és szeretné felvenni a harcot egy szebb és egészséges hajkorona eléréséért.”

12

Dr. Gyeong Hayun
Bőrgyógyász

“Bőrgyógyászként azt tapasztalom, hogy a bőr és a fejbőr egészsége az egyik legalapvetőbb tényező a hétköznapi élet élhetőségének érdekében. Ha csúnya a bőrünk, vagy van valamilyen bőrhibánk az megnehezíti, hogy magabiztosak legyünk a hétköznapok során, kellemetlenül és feszélyezve érezhetjük magunkat embertársaink között, sok betegemnél látom, hogy kerülik a társasági életet, ezáltal számos élményről és boldogság forrásról lemaradnak. 

Azt javaslom mindenkinek aki bőr vagy fejbőrproblémával küzd, hogy ne alkudjanak meg, ne mondjanak le a pozitív élményekről a betegségük miatt, hanem vegyék kezükbe az irányítást és testhezálló terápiával kezeljék a betegségüket.
Szaktudásom szerint a nagy múlttal rendelkező amerikából eredeztető Oxigénterápia kiváló a bőr és fejbőrbetegségek enyhítésére és gyógyítására, számos páciensemnél már az első kezelés után látható volt a pozitív eredmény, a többi kezelés után már jellemzően eltüntek az adott bőrbetegségek kellemetlen tünetei és a vendégeim újra felszabadultam vetették bele magukat a hétköznapi életbe.”

7

Kovács Hajnalka
Fodrász – Hajgyógyász

“Számos olyan vendégem úgy jött el az első Oxigénterápiás kezelésre, hogy kibírhatatlan hajhullással küzdött és már minden lehetséges módszert kipróbáltak de hatásos eredményt egyik sem nyújtott. A kezelések során az első lépés, hogy mikrokamerával megvizsgáljuk a hajszerkezetet és diagnosztizáljuk az eredményt, ezután megtudjuk állapítani, hogy hány kezelés szükséges a hajhullás megállításához és visszafordításához. 

Már az első kezelés után is látványos az eredmény a hajhullással küzdőknél, mivel számos vitamint és ásványianyagot juttatunk a fejbőr mélyebb rétegeibe. A kezelést ajánlom minden olyan embernek aki szeretne megszabadulni a hajhullástól és újra egészséges fejbőrre és szép hajra vágyik.”

Nézd meg oxigénterápiás eredményeinket, kövess minket: 

facebook
instagram