Hajgyógyászok kezében a jövő!

A hajgyógyászok kezében a jövő!

Minden negyedik ember hajgyógyászati problémával küzd, legyen az hajhullás, kopaszodás, korpás, zsíros vagy irritált fejbőr. Sokan azonban nem feltétlenül tudnak róla, vagy természetesnek gondolják. A haj- és fejbőrproblémák gyakorisága számos külső, környezeti, lelki, hormonális tényező következményeként tudható be, amelyek ellen egészséges életmóddal és immunrendszerünk erősítésével tudunk elsősorban védekezni.

A haj- és fejbőrproblémákkal küzdők száma rohamosan növekszik, így nagy eséllyel rövid időn belül a tradícionális fodrászatok háttérbe fognak szorulni a hajgyógyászati profillal kiegészülő szalonok mellett.

Az Oxygeni Hair hajgyógyászati kezelés a bőrimmunológián, illetve a fejbőr megfelelő tápanyagellátásának helyreállításán alapszik. A legtöbb haj- és fejbőrprobléma kezelésében 97%-os eredményességet biztosít, amelyet referencia szalonjainkban 3 év alatt több mint 1000 skalp sikeres orvoslása bizonyít.

hajgyógyászok

Egyedülálló oxigénterápia kezelés a legkülönfélébb haj- és fejbőrproblémák kezeléséért

  • Minden típusú hajhullásra, legyen az diffúz, foltos, hormonális hajhullás, androgén alopecia
  • Férfiak számára a kopaszodás megelőzésére és kezelésére
  • Zsíros és száraz korpásodás ellen, a faggyúmirigy-termelés normalizálására
  • Fejbőrirritáció ellen, allergiás, viszkető, hámló fejbőr kezelésére
  • Ekcéma és pikkelysömör kezelésére
  • Kemoterápia és sugárkezelés után a hajnövesztés és hajsűrűség növelés serkentésére, valamint a hajszálak erősítésére
  • Hajbeültetés előtt és után a hajhagymák stimulálásáért
  • A roncsolt, töredezett haj regenerálására
  • Hajnövesztés, hajsűrűség növelés serkentéséért és a hajszálak erősítéséért
  • A haj- és fejbőrproblémák kialakulásának megelőzéséért

Az oxigénterápia kezelés 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz, a kontraindikációk 0,1% alattiak, így kismamák, terhes nők, gyermekek számára is nagy biztonsággal ajánlott. Az Oxygeni Hair kezelést kizárólag képzett, felkészült, professzionális hajgyógyászok végzik.

hajgyógyászat

52-féle vitaminnal és tiszta oxigénnel lépünk fel a haj- és fejbőrproblémák ellen

Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés egyedülálló hazánkban, magyar fejlesztés és gyártás, amely 100%-ban natúr kozmetikumokkal lép fel a haj- és fejbőrproblémák ellen. 100%-ban tiszta palackozott oxigénnel, 3 bár nyomással juttatjuk a hatóanyagokat a fejbőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere történik.  

Termékeink 100%-ban vegánok,  kemikália-, parabén-, SLES-SLS- és szilikonmentesek, illetve illatallergén és színezék sem található bennük. A gyártás során nem végzünk állatkísérleteket.

Termékcsaládunkat úgy állítottuk össze, hogy a legkülönfélébb haj- és fejbőrproblémák kezelésére komplex szalonkezelést kínáljunk, és otthoni hajápolási tervet állítsunk fel vendégeink számára. Hajápolóink friss kozmetikumok, semmiféle tartósítószert nem tartalmaznak. A 14 alaptermékünk személyre szabottan, problémától függően frissen elegyíthető, amelyhez egyéni receptúrát kínálunk haj- és fejbőrtípusnak megfelelően. Célunk, hogy speciális, professzionális hajgyógyászati programot kínáljunk minden vendégünk számára.

Alaptermékeink a haj- és fejbőr típusának és szerkezetének megfelelően tisztítja meg a fejbőrt a szennyeződésektől és készíti elő a vitaminok és ásványi anyagok sikeres befogadására. Emellett a kezelés során visszaállítjuk a fejbőr megfelelő nedvességtartalmát, pH értékét és oxigénellátását, amelynek köszönhetően a fejbőr fellélegzik, regenerálódik, és új életre kelnek a hajhagymák. Otthoni hajápoló termékeink fenntartják a kezelés során elért eredményt és folyamatosan táplálják a fejbőrt megfelelő mennyiségű vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

HÍRESSÉGEINK AJÁNLÁSÁVAL

hajgyógyászok

Gondoskodunk környezetünk fenntarthatóságáról.

Termékeinket 100%-ban lebomló műanyag palackban csomagoljuk, ezáltal védjük környezetünket. Küldetésünk, hogy a partner hajgyógyászainkat és hajgyógyászatainkat is a fenntarthatóságra buzdítsuk, és együtt tegyünk azért, hogy minél kevesebb műanyagot halmozzunk fel munkavégzés során. Amit vallunk kezelésünkkel és termékeinkkel összhangban, az a környezetudatosság, felelősségteljes gyártás és fenntarthatóság.

Légy a jövő hajgyógyásza!

Slow – Clean – Fresh kezelés és professzionális hajápoló kozmetikumok.

Hajgyógyászati programunkhoz olyan fodrászok, hajgyógyászok, és egyéb orvosi-kozmetikai-bőrgyógyászati végzettséggel rendelkezők csatlakozhatnak, akik szeretnének segíteni haj- és fejbőrproblémákkal küzdő vendégeiken, és osztoznak szellemiségünkön.

Új Oxygeni Hair hajgyógyászaink számára komplex hajgyógyászati képzési lehetőségeket kínálunk, folyamatos szakmai támogatást és hosszútávú karrierlehetőséget. A szakemberek számára különféle csatlakozási lehetőségeket és kedvezményeket kínálunk, gépvásárlási kötelezettség nélkül.

A forradalmian új Oxygeni Hair oxigénterápia kezelés most vidéki fodrász szakemberek számára is elérhető! Csatlakozz felkészült, képzett hajgyógyász csapatunkhoz!

Értesülj elsőként híreinkről, kezelési eredményeinkről, hatóanyagainkról, újdonságainkról Facebook csoportunkban!

hajgyógyászok