Online hajgyógyászati tanácsadás

Online hajgyógyászati és hajápolási tanácsadás

Online tanácsadás programunkban mindazok számára segítséget kínálunk, akik szeretnének professzionális, hajgyógyászaink által összeállított, személyre szabott hajgyógyászati és hajápolási tanácsot kapni. Segítünk a fejbőr- és hajtípusodnak megfelelő hajápolási rutinod kialakításában és életmóddal kapcsolatos támogatást kínálunk számodra! Szakembereink állnak rendelkezésedre, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb speciális hajápolási termékeket, receptúrát javasolnak számodra a termékek használatához és életmód tanácsokkal segítenek, hogy életviteleddel is kellőképpen támogasd hajad és fejbőröd egészségét.

természetes hajápolás

Kinek ajánljuk online hajgyógyászati tanácsadás programunkat?
Kérd hajgyógyászaink segítségét, ha…

 • életmóddal kapcsolatos segítséget szeretnél kérni
 • hajápolási tanácsra van szükséged
 • stresszkezelésben, stresszlevezetési megoldásokban kérnél segítséget
 • szeretnéd kezelni vagy megelőzni a stressz okozta fejbőrproblémákat
 • szeretnéd serkenteni a hajnövekedésed, hosszabb, egészségesebb hajat szeretnél
 • hajhullásod ellen keresed a leghatékonyabb hajápolót
 • kopaszodsz vagy szeretnéd megelőzni a kopaszodást
 • kellemetlen fejbőrbetegséged, rossz hajminőséged ellen szeretnél tenni
 • fontos számodra a kemikáliamentes hajápolás
 • normál hajadat szeretnéd natúr kozmetikumokkal ápolni
 • szeretnéd megelőzni a fejbőrproblémák kialakulását
 • a szalonkezelés kiegészítésére/pótlására keresel termékcsomagot

Díjmentes hajgyógyászati tanácsadás
e-mailen keresztül, termékajánlással és átfogó életmód tanácsadással

A díjmentes hajgyógyászati tanácsadás részletei:

 • Írj nekünk Facebook vagy Instagram üzenetet, írd meg panaszodat és hogy miben kéred tanácsadó hajgyógyászunk segítségét
 • Regisztrálj űrlapon keresztül, válaszolj kérdéseinkre, ami alapján személyre szabott hajápolási programot javaslunk számodra
 • Hajgyógyászunk felveszi veled a kapcsolatot és a tüneteid, panaszod alapján e-mailben küld neked részletes tájékoztatót a problémáddal kapcsolatban
 • A tanácsadás magában foglal: diagnózist, fejbőr- és haj specifikus termékajánlást, hajápolási rutinra vonatkozó tanácsadást és életmód tanácsadást

A konzultáció díjmentes

Kérd hajgyógyász tanácsadónk vagy vezető hajgyógyászunk segítségét hajad és fejbőröd egészségének visszanyerésében és a megfelelő hajápolási rutinod elsajátításában!

BÁCSALMÁSI MARIANN


vezető hajgyógyász

HAJÁPOLÁS TERMÉSZETESEN facebook csoportunkban folyamatosan hajápolási támogatást nyújtunk az érdeklődők számára. Oszd meg velünk haj- és fejbőrproblémád, és segítünk a megfelelő hajápolási rutinod kialakításában! Hétről hétre hajgyógyászaink hajápoló tanácsait osztjuk meg veletek, élő bejelentkezések formájában nyújtunk segítséget a hajproblémák kezelésében, és segítünk megoldást találni hajgyógyászati problémáitokra. Csatlakozzatok csoportunkhoz, és osszátok meg velünk kérdéseiteket!

Szeretnél első kézből értesülni hajgyógyászaink hajápolási tanácsairól és a leghatékonyabb hajápolási tippjeiről? Dőlj hátra, nem kell a számodra érdekes témák, cikkek, videók után böngészned, elküldjük neked!

Kedves oxigénterápiás vendégeink,

Felhívjuk figyelmeteket, hogy az oxigénterápiás kezelés hatékonyságának növeléséért fontos, hogy a kezelések között a megfelelő hajápoló termékekkel gondoskodjatok hajatok és fejbőrötök egészségéről! 

Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztematikusan épülnek egymásra és szinergikusan egészítik ki egymást, ezáltal erősítik és segítik a vitaminok és ásványi anyagok hatékony beépülését a fejbőrbe. Mivel ugyanazokat a hatóanyagokat használtuk termékeinkben is, mint az oxigénterápiánál, így annak hatékonyságát megsokszorozza, így sokkal látványosabb és gyorsabb eredményt érhetünk el.

Önmagában csupán a termékcsomagokkal is nagyon szép, látványos eredményeket lehet elérni I. típusú fejbőr problémánál, a II – III. típusú fejbőrproblémával küzdőknek pedig hatékonyan segít a tünetek enyhítésében.

Régebb óta tartó hajas fejbőrproblémákra egy sampon vagy egy hajpakolás használata nem nyújt elegendő segítséget, ezért alkottuk meg speciális hajápoló csomagjainkat, amelyekben magas dózisú vitaminok és ásványi anyagok, illetve aktiváló anyagok együttesen lépnek fel a fejbőrproblémák ellen. Online tanácsadó programunkban segítünk fejbőrtípusodnak megfelelő egyedi csomagot választani és fejbőrproblémádat diagnosztizálni, hogy a leghatékonyabb megoldást kínálhassuk számodra. Ha bizonytalan vagy a fejbőrproblémádban, szakembereink állnak rendelkezésedre, hogy online diagnosztizálják hajad és fejbőröd! Írj nekünk!