Hajgyógyászati problémák okai, tünetei és kezelési lehetőségei

Napjainkban az embereknek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, stresszes életmód, rossz táplálkozás, környezeti tényezők vagy akár a genetikai, öröklési hajlam is kiválthatják ezeket a problémákat. A képekre kattintva minden információt megtalálsz a hajgyógyászati problémák okairól, tüneteiről és kezelési lehetőségeiről:

  • megismerheted a hajgyógyászati problémák kialakulásának leggyakoribb okait, tüneteit, kezelési lehetőségeit;
  • megtudhatod, melyek a specifikusan e probléma kezelésére összeállított otthoni hajápoló csomagjaink és receptúráink; 
  • megtudhatod, hogyan kezelhető az adott probléma oxigénterápiával.

A hajhullás egy bizonyos mértékig teljesen természetes folyamat, azonban egy szinten felül a hajgyógyászati problémák egyik leggyakoribb típusa, amely rengeteg nőt és férfit egyaránt érint. A hajhullásnak számos típusa van. Ahhoz, hogy valóban hatékonyan tudjuk kezelni, tudnunk kell, hogy melyik típus az, amelyik minket érint, mik állhatnak a probléma kialakulásának hátterében, és milyen lehetőségeink vannak a kezelésére.

Kattints tovább, és tudj meg többet a hajhullásról!

Egyre több vendég keresi fel szakembereinket olyan problémákkal, mint az elvékonyodott, töredezett, élettelen, fakó haj és a hajnövekedés mértékének csökkenése. Nem csoda, hiszen a stressz, a tápanyagszegény étrend, a mozgás hiánya és a káros környezeti hatások rendkívül roncsoló hatással vannak fejbőrünkre és a hajunkra, ami felgyorsítja az öregedési folyamatokat. Sokan nem úgy tekintenek ezekre a tünetekre, mint a hajgyógyászati problémák egy típusára, pedig szakembereink ezen is tudnak segíteni!

Kattints tovább, és tudj meg többet a hajregenerálásról!

A faggyúmirigyek működésének egyensúlya könnyen felborulhat, ami a zsíros fejbőrön kívül számos egyéb problémához is vezethet. A fokozott faggyútermelődés elhanyagolása olyan súlyos következményekkel járhat, mint pl. a nagymértékű hajvesztés. Kialakulását számos tényező befolyásolhatja, de a legtöbb esetben a fejbőrön lerakodótt szennyeződések eltávolításával és a normál pH érték visszaállításával a faggyúmirigyek működése optimalizálható.

Kattints tovább, és tudj meg többet a zsíros fejbőrről!

Ha valakinek száraz a fejbőre, akkor különösen nagy odafigyelést igényel a megfelelő hajápolási rutin kialakítása, és érdemes szakemberrel konzultálni a tünetek enyhítése, megszüntetése érdekében, hiszen ilyenkor a fejbőr és a hajszerkezet sokkal jobban ki van téve a káros környezeti hatásoknak, mivel elveszíti természetes védekezőképességét. Nem beszélve a folyamatos diszkomfortot okozó tünetektől, mint a viszketés és a fejbőr húzódása.

Kattints tovább, és tudj meg többet szakembereinktől, a száraz fejbőr kezeléséről!

A hajgyógyászati problémák kezelésére 100% természetes megoldásokat kínálunk, amelyek irritáció nélkül hatnak. Az Oxygeni Hair a 100% natúr megoldásokban hisz, termékeink és kezelésünk 100% vegán és állatkísérletmentes, termékeink csomagolása pedig biológiailag lebomló műanyag, amellyel védjük környezetünket és csökkentjük referencia szalonjaink ökológiai lábnyomát.

open

Használd a május10 kuponkódot és május 10. és május 23. között 10% KEDVEZMÉNYT biztosítunk a vásárlásod végösszegéből!

       Webshop