Hajgyógyászat – hajgyógyászok

OXYGENI HAIR NYÍLT NAP

Várjuk kedves Vendégeinket oxigénterápiás nyílt napjainkra Oxygeni Hair hajgyógyászainkhoz és referencia szalonjainkban. Nyílt napokon kedvezményesen vehetitek igénybe a kezelést, illetve ingyenes a mikrokamerás hajdiagnózis. Minden otthoni hajápoló termékünket 10%-os kedvezménnyel tudjátok megvásárolni, kizárólag Oxygeni Hair referencia szalonjainkban. A nap során egészséges nasikkal és hűsítőkkel várunk! További információkért, aktuális ajánlatainkért kövessetek instagram és facebook oldalunkon!

Következő oxigénterápia nyílt napjaink

november 28. csütörtök
december 6. péntek

Jelentkezz be budapesti referencia szalonjainkba!

A hajgyógyászat egyre elterjedtebb hazánkban. Mi hiszünk a hajgyógyászat térhódításában és az Oxigénterápia sikerességében. Az Oxygeni Hair hajgyógyászai jól képzett szakemberek, akik az általunk részt vett oktatásokon sajátították az elméleti és a gyakorlati tudást is. Már több mint 500 fejbőrön kezeltünk és értünk el sikereket. A hajgyógyászat az új jövő a fejbőrpoblémák megelőzésére és kezelésére. Ha felkeltettük érdeklődésed és szeretnél csapatunk tagja lenni, akkor jelentkezz hajgyógyásznak. Ha szeretnél Oxigénterápián részt venni, akkor jelentkezz be szalonunkba vagy referencia szalonunk egyikébe.

Jelentkezz be a lenti elérhetőségek egyikén budapesti referencia szalonjainkba a Szabó Imre szalonokba

A Szabó Imre szalonokban 6 hajgyógyász szakember fogadja vendégeit. Az elmúlt két évben Bácsalmási Mariann biztosította képzésüket és maximálisan felkészült, nagytudású szakemberekké váltak! Gyönyörű környezetben, maximális higiénia és diszkréció várja a szalonokba érkező vendégeket!

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST

Telefonszám:

+36 1 318 0410

+36 70 635 2235

Cím:

1056 Budapest, Belgrád rkp. 26

Nyitva tartás:

hétköznap 07:00 – 20:00

szombat 08:00 – 16:00

vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA

Telefonszám:

+36 70 942 6348

+36 70 635 2226

Cím:

1013 Budapest, Krisztina krt. 45

Nyitva tartás:

hétköznap 08:00 – 20:00

szombat 08:00 – 16:00

vasárnap zárva

központi e-mail cím: info@szaboimre.hu

OXYGENI HAIR OKTATÓ ÉS BEMUTATÓTEREM- SZAKEMBEREK SZÁMÁRA

Telefonszám:
+36 70 366 0277

Cím:
1016 Budapest, Zsolt utca 6.

Nyitva tartás:
hétköznap 08:30 – 16:00
szombat – vasárnap zárva

Vezető- oktató hajgyógyászunk bemutatkozása és tapasztalata az Oxigénterápiáról!

Bácsalmási Mariann

“A hozzám érkező vendégekre sosem beteg emberekként tekintek! Hiszem, hogy állapotuk javítható és időszakos, így mindent megteszek, hogy segíteni tudjak nekik. Több mint 10 évig dolgoztam az egészségügyben és kerestem a különböző civilizációs betegségek természetes gyógymódját: súlyos elhízás, magas vérnyomás, cukorbetegség, hormonális problémák, autoimmun betegségek, gócok a szervezetben és még sorolhatnám. Ezek első jelei kivétel nélkül megmutatkozhatnak fejbőrproblémaként, hiszen fejbőrünk rendellenességei sok civilizációs betegség hírnökei. Egy előrehaladott hajhullás esetén, túl az esztétikai problémán, kezdődő vagy éppen meglévő súlyos betegségek is állhatnak a háttérben. Én ezekre a jelekre figyelek és komplexen kezelem a fejbőr- és hajgyógyászati problémákat. Lelki támogatással, életmód tanácsadással és egészségügyi coach-csal támogatom azokat, akiknek szükségük van rá. Az oxigénterápiát három éve alkalmazom a hajas fejbőr problémáinak kezelésére és gyakorlatilag nincs olyan probléma, amit ne kezeltünk volna hajgyógyász-fodrász csapatommal. Eredményeink egyelőre felfoghatatlanok még számomra is: 95% -os a kezelés sikeressége, ami magáért beszél. Vendégeink többsége személyes ajánlás útján keres meg minket, ami külön öröm számomra! Sok szeretettel várok minden kedves vendéget és szakmai érdeklődőt központi oktató és referencia szalonunkban.” Bácsalmási Mariann vezető hajgyógyász

Hajgyógyászok bemutatkozói és tapasztalatai az Oxigénterápiáról!

kuvik-erika-hajgyogyasz

Kuvik Erika
Szabó Imre Hair & Beauty – Buda
Oxygeni Hair & Beauty – Buda

“Számos továbbképzésen vettem részt, amelyek során elsajátíthattam azt a kellő tudást, ami által már jómagam is a hajgyógyászok csapatát erősíthetem. Számomra a legfontosabb, hogy a fejbőrproblémával küzdő vendégeinknek megoldást tudunk nyújtani az oxigénterápia segítségével, amely alkalmazása során a tünetek megszűnnek és a haj is új életre kel. Lenyűgöző eredményeket érünk el, mint például a hajhullás megszűnése, nincsen többé ritkuló haj, csak dúsuló hajkorona és egészséges hajszálak, megszűnik a zsírosodás, a korpa, és abbamarad a kopaszodás, ami helyett új hajszálak jelennek meg. Ezekre és még sok más problémára is megoldás a kezelés. Keressenek bátran és forduljanak hozzám bizalommal.””

vaczi-krisztián-hajgyogyasz

Váczi Krisztián
Szabó Imre Hair & Beauty – Pest

“Rengeteg otthon elvégezhető és professzionális fejbőrápoló kezelésről hallottam már, melyek némelyike hatásos, de sokszor csalódnak a felhasználók. Az oxigénterápia minden egyes kezelése után jól láthatóak és érezhetőek az eredmények. Különböző haj és fejbőr problémákkal keresnek meg vendégeim a hajhullástól az ekcémáig, nem volt olyan alkalom, hogy ne eredményezte volna a probléma megszűnését a terápia. Persze ehhez az is kell, hogy a vendég komolyan vegye a terápiát és ő maga is mindent megtegyen annak érdekében, hogy fejbőre újra egészséges legyen, ezért minden esetben egy előzetes konzultációt, majd a kezelés után is részletes információt adok, mire kell figyelni.

Már maga a nagy dózisú oxigén is jó hatással van a hajhagymák fejlődésére, a vitaminkoktél, amit ezzel a sejtekbe juttathatunk pedig kiemelkedően fontos anyagokkal járul hozzá mind a bőr, mind a hajhagymák megfelelő működéséhez. Mindig izgatottan várom vendégeim tapasztalatait és figyelem fejbőrük állapotának javulását, hajhullásuk megszűnését és azt, milyen egészséges és élettel teli lesz frizurájuk.”

futo-zsuzsanna-hajgyogyasz

Futó Zsuzsanna
Szabó Imre Hair & Beauty – Buda

“Hajgyógyászként a frizura formája és színe mellett nagyon fontosnak tartom, a haj minőségét, ápoltságát! Fodrászként leginkább a hajszálak sérülésének minőségjavításával foglalkoztunk, krémekkel, pakolásokkal, szerkezetjavító kezelésekkel. De a hajhagymákig nem tudtunk lehatolni ezekkel az anyagokkal, pedig ott igényli a legnagyobb tápanyagot a hajunk. Sok esetben a haj problémái a “gyökerektől” (hajhagymáktól) a fej bőrből erednek. (ritkuló haj, kopaszodó haj, gyulladt fejbőr, seborea, korpa, ekcéma, fejbőrszárazság). Ezekre a problémákra ad választ, az oxigénterápia. Vendégeink többsége, reményvesztve érkezik hozzánk (évek óta járnak bőrgyógyászhoz, kipróbáltak mindenféle csodaszert, hosszú távú javulást, egyik sem eredményezve). Tapasztalataim szerint az oxigénterápia gyorsan reagál, tartósan jó eredményekkel. A kezelés egy 3 lépésből álló, tisztító kezeléssel kezdődik, melynek eredményeképpen a fejbőr, zsírmentes, elhalt hámrétegtől megtisztult, baktérium mentes lesz, amin keresztül, már át tudjuk juttatni a vitaminkoncentrátumot, egészen a hajhagymákig. A fejbőr fellélegzik, és egy nagy dózisú “vitaminbombát” (tápanyagot) kap a hajhagyma. Ezáltal ezt a kezelést mindenkinek ajánlani tudom.

varga-szabolcs-hajgyogyasz

Varga Szabolcs
Szabó Imre Hair & Beauty – Buda

“Az oxigén terápiáról az egyik legfontosabb tudni való,hogy az egy tünetmentesítő kezelés ,melyet kúra szerűen alkalmazunk a fejbőrön. Bár számos esetben már az első alkalom után nagy mértékben tapasztalnak javulást a vendégeink, a hosszabb távú sikeres javulás érdekében,minimum 5-10 alkalmat szoktam javasolni. A  továbbképzéseken való részvételem alatt sajátítottam el a hajgyógyászatról való jelenlegi tudásom. A terápia többek között hajhullás, ekcéma, férfias kopaszodás,zsíros fejbőr, korpa és egyéb más fejbőrprobléma kezelésére jelenthet megoldást. Azoknak az emberek akik ezekkel a problémákkal küzdenek a mindennapokban, számukra leginkább ajánlott  a kezelés! Kérem forduljon hozzám bizalommal. “

karman-bea-hajgyogyasz

Kármán Beáta
Szabó Imre Hair & Beauty – Pest

“10 éves szakmai utam során sok fejbőr illetve hajproblémával, kóros hajhullással és kopaszodással találkoztam így már korán elkezdtem keresni a megoldást, hogy mivel segíthetnék a hozzám fordulóknak. A Szabó Imre Hair and Beauty pesti csapatához csatlakozásom után elvégeztem az Oxygeni Hair hajgyógyászati képzését, ami által végre megoldást nyújthattam a vendégeim számára! Azóta sok boldog egészséges kliensek sorát tudhatom magam mögött! Ha Te is küzdesz valamilyen problémával, vagy csak szeretnéd, hogy a hajad mindenki által irigyelt szépségben tündököljön, keress fel bizalommal, hogy együtt a számodra megfelelő kezelés sorozatot  tudjunk összeállítani!”

patonai-évi-hajgyógyász

Patonai Éva
Szabó Imre Hair & Beauty – Pest

Hajgyógyászként sikerült a szakma igazi rejtelmeivel is megismerkednem, így vendégeim frizuráit nem csak kívülről, hanem belülről is maximálisan tudom ápolni. Sokan nem tudják, de a különböző fejbőr és hajszerkezeti problémákat, melynek valamelyik formája tízből kilenc embert érintenek, legtöbbször a hajhagymák nem megfelelő vér és oxigén ellátása okozza. “

 Napról napra többet tanulok, a fejlődésemben sokat segített Szabó Imre mesterfodrász. Igyekszem mindig a maximumot nyújtani a vendégeimnek. Nagyon fontos számomra a vendégem saját egyénisége, arc karaktere és természetesen az ő elképzelése, kívánsága, hogy maximálisan elégedett legyen az eredménnyel.”

Segítünk megtalálni hajgyógyászod!

Felkeltette érdeklődésed az Oxigénterápia? Vidéken élsz és Budapest elérhetetlen számodra? Töltsd ki az alábbi űrlapot, és mi segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb vidéki hajgyógyászt/hajgyógyászatot lakhelyed és fejbőrproblémád függvényében. Fontos számunkra, hogy kezelésünk könnyen elérhető legyen számodra! 

facebook
instagram