Hajgyógyász – információk szakembereknek

Légy hajgyógyász – információk szakembereknek

Az Oxygeni Hair szakemberek – fodrászok, kozmetikusok, plasztikai sebészek, bőrgyógyászok, hajgyógyász és orvos-esztétikai szakemberek – számára kínál lehetőséget a forradalmian új oxigénterápiás kezelés bevezetésére. Napjainkban a fejbőrproblémákkal küzdő emberek száma látványosan növekszik, egyre többen szenvednek hajhullással, fejbőrirritációval, korpásodással, zsíros fejbőrrel, fejbőr viszketéssel, kopaszodással. Az elérhető kezelések azonban nagy százalékban nem orvosolják a problémát, nem nyújtanak látványos javulást.

Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés az esetek 97%-ában eredményességet biztosít. Négy év alatt közel 2000 vendégünk jelezte elégedettségét, kezelésünk ugyanis a legtöbb hajas és fejbőrprobléma kezelésére kiváló megoldást nyújt. Csatlakozz csapatunkhoz, légy Te is hajgyógyász!

hajgyógyász
hajgyógyász
hajgyógyász
hajgyógyász
hajgyógyász

Építsd karriered a forradalmian új Oxygeni Hair hajgyógyászati szalonkezeléssel!

Növeld bevételed akár 50%-kal!

Gondoskodj vendégeid elégedettségéről, és segíts nekik fejbőrproblémáik leküzdésében!

Használj 100%-ban természetes, vegyianyagmentes termékeket!

Védd környezeted, végezd munkád a fenntarthatóság jegyében!

Légy hajgyógyász! Hogyan?

Az Oxigénterápiával a hajgyógyászat területén olyan csodás eredményeink vannak, amelyek új vendégek érkezését garantálják minden szakember számára.

Az Oxygeni oxigénterápia bevezetése egy átfogó képzést tartalmaz, mely állandó új tudásanyaggal látja el szakembereinket. Számunkra fontos, hogy a terápiát kizárólag jól képzett profi szakemberek végezhetik, akik naprakészek a hajgyógyászati és bőrgyógyászati problémák diagnózisából. Ezért szentelünk kiemelt figyelmet a hajgyógyász oktatásainkra.

A hajgyógyászati oktatásunkon való részvétel az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés bevezetésének feltétele. Proaktív, a hajgyógyászat iránt elkötelezett fodrász és egyéb (kozmetikus, plasztikai sebész, hajgyógyász, bőrgyógyász) szakemberek jelentkezését várjuk, akik szeretnének  maximálisan odafigyelni vendégeikre és professzionális kezeléssel segíteni hajgyógyászati problémáikon.

Hajgyógyász szakembereinkkel hosszútávú együttműködést tervezünk, mely az alapos, lelkiismeretes közös munkán alapszik. Olyan  jelentkezőket várunk, akik a vendégeik professzionális kiszolgálásában és a szakmai tudásuk bővítésében látják a jövőt, és ezért hajlandóak tanulni és fejlődni. Fontos számunkra, hogy az Oxygeni Hair hajgyógyászok a legjobb tudásuk szerint a legnagyobb alapossággal diagnosztizálják és kezeljék vendégeiket.

Kit keresünk?

 • Olyan elkötelezett szakembereket, akik számára kiemelten fontos vendégeik elégedettsége és tudásuk, felkészültségük maximalizálása.
 • Tanulni és folyamatosan fejlődni vágyó, proaktív, nyitott gondolkodású szakembereket, akik hivatásszerűen szeretnék végezni hajgyógyászati tevékenységüket.
 • A jó kommunikációs készség és pozitív hozzáállás elengedhetetlen mind a hajgyógyász munkavégzésében, mind az együttműködésben.
 • Több éves tapasztalattal rendelkező fodrászokat, kozmetikusokat, plasztikai sebészeket, hajgyógyászokat, bőrgyógyászokat, orvos-esztétikai szakembereket, akik szeretnék szalonukba bevezetni az Oxygeni Hair kezelést. 

Miért egyedülálló hajgyógyászati programunk?

 • Korrekt áron elérhető kezdőcsomagot kínálunk, nincs gépvásárlás, nem szükséges több millió forintos  beruházás az induláshoz!
 • Komplex képzést biztosítunk szakembereink számára online és személyesen is!
 • Kizárólag színvonalas szalonokban, profi, szakmailag felkészült szakemberek kezelhetnek oxigénterápiával!
 • Nincs konkurenciánk, kezelésünk egyedülálló!
 • A fejlesztést magyar szakemberek végezték és szabadalmi eljárás alatt áll!
 • Budapesten és a többi nagyvárosban limitált számú szakember végezheti csak a kezelést!
 • Segítjük a marketinged! Social media oldalainkon és honlapunkon is feltüntetjük referencia munkáidat! Sőt ezek hirdetési költségét is magunkra vállaljuk!
 • Közvetlen fiatal managment segíti munkádat, akik azért dolgoznak, hogy neked több vendéged legyen! Napi 8 órában állunk rendelkezésedre bármilyen szakmai vagy egyéb kérdésed van!
 • Gördülékeny szállítás, központi tanácsadás a vendégek részére!
 • Központi szalonkereső szolgáltatásunkkal irányítjuk a vendégeket hozzád!
 • Szakmailag támogatjuk hajgyógyászainkat személyes és online oktatásokkal és továbbképzésekkel.
 • Számunkra fontos a társadalmi felelősségvállalás, és lehetőséget biztosítunk számodra, hogy csatlakozz jótékonysági programunkba!