Garancia a kezelésért

Hajgyógyász szakemberekről információ oxigénterápiás vendégeknek 

Hajgyógyász szakembereink a kezeléseinket kizárólag az általunk kiállított okirattal végezhetik. Ha elmész egy ilyen kezelésre, győződj meg róla, hogy az adott szakembernek van-e ilyen okirata. 

A kezelése menete: 

  • Az első terápián a kezelés mellett a hajgyógyász egy diagnózist is felállít, egy online diagnózis lap segítségével. 
  • Ezt a diagnózis lapot (csatolt képekkel, részletes leírással) elküldi a központba és a vezető hajgyógyászunk 24 órán belül megvizsgálja az adott problémát, meggyőződik róla, hogy jól járt el a hajgyógyász, és hogy a megfelelő tervet állított fel. Ha a vezető hajgyógyászunk eltérést talál pl.: más terméket használatát javasolja, további orvosi visszaigazolást javasol. Ezt azonnal jelzi a kezelő hajgyógyász felé. 
  • A diagnózis után megállapítja a problémát, hogy hány kezelésre lesz szükség, és azt is, hogy milyen gyakorisággal ajánlott részt venni a terápián. 
  • A fejbőrbetegségnek megfelelően ajánl otthoni ápolásra termékeket, hogy a terápia még hatékonyabb és hatása tartósabb legyen. 
  • Az utolsó oxigénterápia után kiküldjük emailben az elégedettségi kérdőívet, ahol az adott kérdésekből le tudjuk szűrni, hogy milyen eredmény sikerült elérni a kezelés során, és a hajgyógyász szaktudásáról a vendég visszajelzését szeretnénk kérni.

Távhajgyógyászatra is van lehetőséged.

Ha még nincs a városodban hajgyógyász, de fejbőrproblémával küzdesz, mi ez esetben is segítünk! Küldj fotókat a fejbőrproblémádról és segítünk beazonosítani, illetve diagnózist felállítani az egészséges fejbőr érdekében. 

Hajgyógyász képzésről szakembereknek 

Professzionális fodrász vagy? Fontos számodra, hogy a vendégeid mindig a legjobbat kapják? Érdekelnek a forradalmian új technológiák és szeretsz új dolgokat megtanulni? Akkor csatlakozz hozzánk! Oxigénterápiás kezeléseinket csak az általunk kiállított okirattal rendelkező szakembereink végezhetik. 

Az Oxigénterápiás kezelések megoldást nyújtanak a kezdeti és a már hosszan tartó fejbőrproblémákra is. Ezáltal a kezelésen résztvevőknek esélyük van leszámolni fejbőrbetegségeikkel és a kellemetlen fejbőrproblémákkal is: a zsíros fejbőrtől a hajhullásig. 

A hajgyógyász oktatások során megtanítjuk a hajgyógyászat alapjait: melyik fejbőrproblémát hogyan kell kezelni, hogyan tudják felismerni a különféle rendellenességeket, és hogyan állapíthatják meg a problémák kialakulásának forrását. Megtanítjuk, hogy a kezelésnek milyen lépései vannak és ezek a lépések miért fontosak, milyen hatást érhetnek el a lépések megfelelő elvégzésével és a teljes kezeléssel. Bemutatjuk, hogy milyen otthoni termékeket szükséges használniuk a vendégeknek, hogy tartós javulást érjenek el. 

Ha felkeltettük érdeklődésed, érdekel a hajgyógyászat és szeretnél egy teljesen új technológiát bevezetni a szalonodba, akkor kattints a részletekért. 

Nézd meg oxigénterápiás eredményeinket, kövess minket: 

facebook
instagram