A fejbőr stimulálása hajbeültetés előtt és után – oxigénterápiával

Oxygeni Hair – a hajhagymák stimulálásáért hajbeültetés előtt és után

A hajbeültetés komoly és igen költséges orvosi beavatkozás, amely leggakrabban a kopaszodó vagy már nagy százalékban kopasz férfiakat érinti. Gyakran találkozunk sikertelen hajbeültetéssel, és előfordul, hogy többszörös beültetés során sem aktivizálódnak a beültetett hajhagymák. Mi lehet ennek az oka? Fejbőrünk hajszálaink táptalaja, amelynek egészséges működése a vitamin-, oxigén- és ásványi anyag-ellátástól függ.

A bőr ph értékét normalizáló kezelésünk értékes és szükséges tápanyagokkal tölti fel fejbőrünket, és előkészíti a “talajt” az új hajhagymák sikeres befogadására. Az oxigén vérkeringés-javító hatással bír, így segíti elő a kollagén képződést, ami elengedhetetlen az egészséges, aktív fejbőr érdekében.

Hajgyógyászati kezelésünk a fejbőr tápanyagellátásának feljavítására összpontosul. A fejbőr kéregtelenítése, szennyeződésektől való megtisztítása után magas nyomású orvosi oxigén segítségével 49 féle vitaminból és ásványi anyagból álló hatóanyagkomplexumot juttatunk a fejbőr legmélyebb rétegeibe, aminek köszönhetően a fejbőr fellélegzik, felelevenedik, és fellendül aktivitása. 

Miért javasolt az oxigénterápia hajbeültetés előtt és után?

A hajbeültetés az intenzív, a fejbőr nagy részén már elterjedt kopaszodás esetén ajánlott. A kezelés komoly orvosi beavatkozással jár és a kívánt eredmény elérése időigényes lehet. Gyakran, a kezelés sikertelensége miatt meg kell ismételni a hajbeültetést, ami jelentős költséggel is jár. A beavatkozáshoz javasolt előkészíteni a fejbőrt, amihez kiváló megoldást nyújt oxigénterápiánk:

 • megtisztítja a fejbőrt a szennyeződésektől, a kéregtelenítés során eltávolítja az elhalt hámsejteket
 • professzionális masszázzsal és hidratáló kezeléssel elősegíti a fejbőr fellélegzését, és felkészíti a tápanyagok befogadásához
 • feltölti a fejbőrt vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyeket tiszta orvosi oxigénnel juttat el a fejbőr mélyére, oda, ahol a sejtanyagcsere történik

Fejbőrünk hajszálaink táptalaja!

Fejbőrünknek ugyanolyan szüksége van a megfelelő a termékeny táptalajra, mint a növényeknek. Oxygeni Hair kezelésünk során 49 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe magas nyomású tiszta orvosi oxigén segítségével, ami segít fellélegezni és új életre kelteni a hajhagymákat, ezáltal pedig előkészíteni a táptalajt a hajbeültetés sikerességéhez.

A kezelés stimulálja a már évek óta nem aktív hajhagymákat, és feleleveníti a fejbőrt, amely ezáltal nagyobb eséllyel fogja befogadni a hajbeültetés során fejbőrbe kerülő hajhagymákat. Hajbeültetés után pedig segít életben tartani az új hajhagymákat, támogatja életüket és működésüket 100%-ban természetes hatóanyagaival. 

A kezelésről

A kezelés során értékes vitaminokból és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk be a fejbőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere végbemegy. Az antioxidánsok három bár nyomással palackozott oxigén segítségével jutnak a fejbőrbe, amit egy mikrokamerás hajdiagnózis és a fejbőr kéregtelenítése előz meg.

A kezelés kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, így az eljárás semmilyen kockázattal nem jár. A kezelést kizárólag szakértő hajgyógyász fodrászaink végzik, akik minden problémára egyéni kezelési tervet állítanak fel.

Oxigén nélkül a sejtek elhalnak!

Az oxigénterápia hatásai a fejbőr aktivitására

 • azonnal hidratálja a fejbőrt
 • elősegíti a hajszálak megerősödését és sűrűsödését
 • segít új életre kelteni a hajhagymákat
 • javítja a faggyúmirigyek működését
 • mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal
 • a fejbőr visszanyeri nedvességtartalmát
 • elősegíti a sejtregenerálódást
 • stabilizálja a bőr ph értékét
 • lágyan lehámlasztja a fejbőrről a szennyeződéseket
hajbeültetés

A kezelés folyamata

Hajdiagnózis felállítása
Hajgyógyászunk mikrokamera segítségével megnézi a fejbőröd és a hajad állapotát és felállít számodra egy személyre szóló kúrajavaslatot. A pontos diagnózis felállításáshoz a meglévő orvosi viazsgálati eredményeket átnézi és szükség esetén javasolt továbi vizsgálatokat. A terápia része egy átfogó életmódtanácsadás és coach azok számára akiknek ez szükséges.

Mélytisztítás, hajápolás
Hajgyógyászunk speciális termékekkel megtisztítja és ápolja a hajad, megtisztítja a fejbőrt a szennyeződésektől és csillapítja az esetleges irritációkat, előkészítve a fejbőrt a második fázisra.

Kéregtelenítés, a fejbőrszennyeződések eltávolítása
Egy intenzív kéregtelenítést végez, melynek során növényi enzimek segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket, a pórusmélységig ható tisztítást végez annak érdekében, hogy a további hatóanyagok akadály nélkül jussanak a bőrbe. A kéregtelenítés során az elhalt sejtek feloldódnak, az egészséges sejtek új életre kapnak és hosszabb élettartamot nyernek. A kéregtelenítés közben egy speciális masszázstechnikával segít azokat az energetikai pontokat stimulálni melyek által közérzeted percek alatt tökéletes lesz, ezzel segítve szervezeted és fejbőröd gyógyulását. 

Hidratálás
A következő lépés a maximális mélyhidratálás melyet a szintén egy speciális eljárás segítségével egy meleg dunszttal és a leghatékonyabb növényi hatóanyagokkal tudunk elérni.

A vitamin-komplexum eljuttatása a hajhagymákig tiszta orvosi oxigén segítségével
Szakemberünk a 49 féle ásványi anyagból és vitaminból álló hatóanyag-komplexumot mélynyomású tiszta palackozott oxigénnel juttatja a fejbőr mélyére, egészen a hajhagymákig, ott ahol a sejtanyagcsere történik.

Szárítás, tanácsadás
Végül megszárítja a hajad és hajápolási tanácsokkal lát el, illetve professzionális termékeket ajánl számodra otthon is végezhető hajápolásra.

Az OXYGENI hatóanyagai:

Oxigénterápiás kezelésünk hatóanyagai egy speciális hatóanyagkoktél, a kezelés során vitaminokkal és 49-féle ásványi anyaggal dúsított, mikrofinomságú oxigént juttatunk a fejbőrbe, amitől hajunk táptalaja fellélegzik. A változás szinte azonnal érzékelhető: kezdetben a fejbőr, majd a hajszálak is élettelibbek, erősebbek lesznek, hiszen a mikro-oxigén elkezdi kifejteni hatását a hajhagymákon is. A vitaminok intelligens bőrfelismerő molekuláiknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak minden bőrtípushoz (pl. szárazságra hajlamos vagy épp könnyen zsírosodó, korpás fejbőr), így a mélynyomású oxigénterápia mindenki számára megoldást nyújt kortól és nemtől függetlenül.

A terápia hatóanyagai: Aloe vera, mentol, hyaluronsav, borostyán, bioflavonoidok, fekete nadálytő, panthenol, bromelin, papain, pomelo kivonat, hamamelisz, avokádó, szőlőmag olaj, búzacsíra olaj, petrezselyem olaj, mega dózisú A- vitamin,  mega dózis C-vitamin, echinácea, körömvirág, mezei zsúrló, mega dózis D-vitamin, jojoba olaj, vadrózsa kivonat, retinol, mega dózis E-vitamin, jojoba olaj, papaja enzim, ferucel sav, nátrium, kálium, magnézium, kalcium, vas, cink, szelén.

Fémallergiások számára nem okoz irritációt!

 KONTRAINDIKÁCIÓK 

Mit tehetünk és mit nem a kezelés megkezdése előtt és után?

Mit kerüljünk a kezelés előtt és után?

 • A kezelés előtti és utáni legalább 1 hétben kerüljünk bármilyen kémiai műveletet. Közvetlenül hajfestés után nem is érdemes oxigénterápiás kezelésre menni, mivel van olyan hajfesték, ami kophat a kezelés során.
 • A kezelés napján és a kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 • A kezelés előtt és után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
 • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 • A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni (érzékeny a kéregtelenített bőr).

Mit javaslunk a kezelés megkezdése előttre és utánra?

 • A kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt vigyél be a szervezetedbe (zöldségeket, gyömülcsöket).
 • A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.
 • Próbálj meg időben lefeküdni a kezelés előtti napokon, és biztosítani szervezetednek a 8 órai éjszakai pihenést.

Fontos tudnivalók:

 • A kezelés teljesen biztonságos terhes nők vagy gyermekek esetében is!
 • A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket a hajgyógyász kérhet.
 • Az Oxygeni Hair oxigénterápia kezelés alkalmas bármely hajgyógyászati kezelés (hajbeültetés, lézeres, dermarolleres, szteroid injekciós vagy gyógyszeres kezelés) kiegészítésére, de mindenképpen tudasd róla Oxygeni Hair hajgyógyászodat.
 • A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

Vendégeink véleménye az OXYGENI Hair kezelésről

“Hónapok óta marékszámra hullt a hajam, egy orvos vagy bőrgyógyász sem tudta megmondani az okát. Annyit mondtak: életmódváltás, mellőzzem a stresszt az életemből. Könnyű mondani. Később ajánlotta egy barátnőm az oxigénterápiát, és úgy gondoltam, én is belevágok. A hajgyógyász csomó mindenről felvilágosított, amiről eddig nem tudtam. Például, hogy mennyire fontos az oxigén a bőr számára. A második kezelés után lefeleződött a kihulló hajszálaim számra, és azóta is csak javul a helyzet. És már bébihajam is van! :)” – Erika, 42

“Volt egy kemény időszakom, vége lett egy hosszú párkapcsolatomnak, amit nehezen tudtam feldolgozni. Pár hétre rá észrevettem, hogy jobb oldalon van egy folt a fejemen, baromira megijedtem. Böngésztem a neten, hogy mi lehet az és mitől hullhatott ki a hajam egy foltban, de semmi releváns infót nem találtam. Végül rátaláltam Instagramon az OxygeniHare-re és kapcsolatba léptem velük, és ők mondták, hogy menjek el egy konzultációra az egyik referencia szalonjukba, és javasoltak egy oxigénkúrát, amit azonnal el is kezdtünk. Már nincs foltom, és jóval egészségesebb a hajam, mint korábban. Megnyugtatott, hogy alkalomról alkalomra javul a hajam állapota, és kezd visszanőni a hajam. Köszönöm, szuper csapat vagytok!” – Klári, 32

“Csomó reklám szembejön az utcán, ami hajhullás lenni szereket ajánl, ilyen sampon, olyan pakolás, mit tudom én. Ezekben nem hiszek, tele vannak vegyszerekkel, amik jobban ártanak a bőrnek, mint használnak. Amikor először hallottam az oxigénterápiáról fellélegeztem, hogy jé, van egy komplett kezelés, ami kizárólag természetes anyagokra épül. Tudtam, hogy ez az, amire szükségem van. Örülök, hogy van erre lehetőségünk Magyarországon!” – Eszter, 45

“Bevallom, szkeptikusan álltam hozzá, és féltem, mi van ha ez sem válik be. Annyi drága sampont kipróbáltam, és semmi. 55 éves vagyok, és szinte úgy kopaszodtam, mint egy férfi, szörnyű volt. 5 kezelés után már érzékeltem a változást, a meglévő hajszálaim is erősödtek, és újak is megjelentek a fejemen. Biztos elmegyek még 5 alkalomra! Helyrehoztátok a közérzetemet és nőiességemet!” – Anikó, 55

Hajgyógyászok véleménye az oxigénterápiáról

Kirino Ogawa – bőrgyógyász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“Sok vendégem küzd fejbőrproblémákkal, de nagyon sokan panaszkodnak közülük arra, hogy nem nő úgy a hajuk, ahogyan szeretnék. Nagy százalékban kemikáliákkal telített kozmetikumokat használnak, vasalják a hajukat és nem védik kellőképpen a nap káros hatásaitól sem. A haj akkor nő szépen, egyenletesen és látványosan, ha megfelelő mennyiségű vitaminhoz jut, ami egészségessé teszi. A töredezett, roncsolódott haj ellenszere az oxigénterápia, ami egy bámulatos kezelés. Nulla kockázattal jár, és szinte minden esetben forradalmi változást idéz elő. Amióta bevezettem az oxigénterápiát a szolgáltatásaink közé, több vendég arcán látom távozáskor a megkönnyebbülést és örömöt. Nagyon megéri csinálni!”

Mácsik Lóránt – fodrász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“Mindenki tudja, hogy az oxigén az élet feltétele, de kevesen tudnak rendkívüli jótékony hatásairól. Az oxigénterápia a lehető leghatékonyabb kezelést nyújtja a legkülönfélébb fejbőrproblémák számára. Azáltal, hogy nagynyomású oxigén segítségével vitaminokat juttat a fejbőrbe, újjáéleszti a hajhagymákat, amik újult erővel vágnak bele újra aktivitásukba. Hiába vásárlunk össze drága termékeket, samponokat, amik elhitetik velünk, hogy speciális problémáinkat orvosolják, az egésznek az alapja a fejbőr vitamin- és tápanyagellátásának helyreállítása. Az oxigénterápia mindenki számára ajánlott, sőt terhes nők, gyerekek is nyugodt szívvel vehetik igénybe, hiszen a kezelés nem megterhelő, sőt relaxáló, és semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz.”

Az egyedülálló, kizárólag organikus hatóanyagokat tartalmazó oxigénterápia minden típusú haj- és fejbőrprobléma kezelésére megoldást kínál kortól, nemtől és fejbőr típustól függetlenül. A kezelés hatékonyságának érdekében minimum 5-10 alkalmas kezelést ajánlunk, de terápiánk eredménye már az első két alkalom után látható és érzékelhető.

A kezelés revitalizálja a fejbőrt, hogy a hajbeültetés sikeressége garantált legyen!  Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Tudj meg még többet a gyakori haj- és fejbőrproblémákról IDE kattintva!

Related Posts