Gyakori kérdések és válaszok

Milyen fejbőr és hajgyógyászati problémára nyújt megoldást az oxigénterápia?

Az oxigénterápia minden probléma esetén hosszútávú megoldás lehet mint tüneti kezelés.

Férfias kopaszodásra ajánlott a kezelés?

Maximálisan! 4-5 alkalom után már nemcsak a mikrokamerán, hanem szabad szemmel is látható a rengeteg apró új haj,  az akár évek óta kopasz területeken.

Vannak olyan fejbőr betegségek, amikor nem tudunk segíteni?

450 kezelt személyből 5 esetében volt a terápia haszontalan, vagy okozott kisebb mértékű irritációt. A terápia eredményessége maximum 3-4 kezelés után látható. Mivel termékeink semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak, így minimális az allergiás reakció esélye. Abban az esetben, ha valaki  a növényi hatóanyagokra érzékeny, akkor sem szokott intenzív allergiás reakció fellépni, maximum nagyon enyhe viszketés az esetek 1-5 % -ában! 

Miről szól a jótékonysági programunk?

Vannak olyan speciális autoimmun betegségek, amelyeknél olyan hosszadalmas és költséges lenne a kezelés, hogy nem terheljük meg a vendéget anyagilag. 

Jótékonysági programunk keretében őket ingyen kezeljük! Ezzel próbálunk mi is visszadani valamit azok számára, akiknek ez az utolsó reményük. 

Ennek részleteiről weboldalunkon olvashatsz!

Hol lehet igénybe venni a terápiát?

Októbertől szinte minden magyarországi nagyvárosban elérhető lesz a kezelés. Addig vegyétek fel velünk a kapcsolatot, írjatok nekünk a Facebook oldalunkon üzenetet, vagy küldjetek emailt az info@oxygenihair.com email címre. 

Milyen szakemberek végezhetik a kezelést?

A kezelést kizárólag általunk kiállított okirattal rendelkező, minősített szakemberek végezhetik!

Honnan tudom, hogy jó szakemberhez kerültem-e és jó tervet állított-e fel?

Minden  Oxygeni Hair hajgyógyász az összes vendége első digagnózisát köteles elküldeni a központunkba. A központi ellenőrzés pedig 24 órán belül megvizsgálja az adott problámát (leírva, befotózva), hogy jól járt-e el a hajgyógyász, és megfelelő tervet állított-e fel! Abban az esetben, ha vezető hajgyógyászunk bármilyen eltérést talál, esetleg más termékek használatát, vagy további orvosi vizsgálatokat javasol, azonnal jelzi a kezelő hajgyógyász felé. 

Milyen árban van egy kezelés és egy teljes terápia?

Egy alkalom hajhosszúságtól és problémától függően 15.000- 25.000 forintba kerül. Egy teljes kúra 10 alkalom, de vannak olyan problémák, amelyek megoldása ennél rövidebb vagy hosszabb időt vesz igénybe.

A konzultációnak és tanácsadásnak van egy külön költsége?

Mikrokamerás hajdiagnózis és konzultációs csomagunk ára: 5000 Ft
Tartalmaz: Mikrokamerás hajdiagnózis  –  Pull-teszt  –  Haj- és fejbőrállapot felmérő beszélgetés  –  Kezelési terv felállítása a hajdiagnózis függvényében  –  Otthoni hajápolási program felállítása  –  Hajápolási tanácsadás

Mire kell számítani a konzultáción első kezelés során?

Az első alkalom 1,5 órát vesz igénybe, mely során egy mikrokamerás diagnózis és átfogó beszélgetés során tájékozódik a hajgyógyász. Ezután felállítja a kezelési tervet és az otthoni ápoló termékeket, majd elvégzi az első kezelést. 

Fontos! Bármilyen lelet vagy előzetes orvosi vizsgálati eredmény és szakvélemény van a birtokodban, vidd magaddal a diagnózishoz.

Mire kell figyelnem a kezelés megkezdése előtt?

Az oxigénterápia előtt 48 órával ne mosd meg a hajad! 

Minimum 8-10 nap teljen el bármilyen kémiai beavatkozás után (festés, melír, dauer stb)! A kezelés után 48 óráig nem ajálott a hajmosás, szaunázás, erős izzadással járó sport és a közvetlen napfény vagy szolárium! A kezelés után 8-10 napig nem szabad kémiai kezelést végezni. 

Kik vehetik igénybe a kezelést?

Az Oxygeni Hair oxigénterápia bárki számára ajánlott. 6 éven felüli kisgyerekek, terhes kismamák és szoptatós anyukák is részt vehetnek rajta.

Hogyan történik a kezelés?

A fejbőr kéregtelenítése után 49 féle vitaminnal és ásványi anyaggal töltjük fel a fejbőrt, 3 bár nyomású palackozott oxigén segítségével. A kezelés során többlépéses hidratálást, gyulladáscsökkentést végzünk, egy speciális masszázs segítségével pedig oldjuk az energetikai blokkokat. A kezelés után a fejbőr és hajhagymák szabályosan fellélegeznek.

Meddig kell járni kezelésre?

Általában 10 alkalom alatt már nagyon látványos eredményt tudunk elérni az oxigénterápiával. Van, akinek több alkalom is szükséges! Mivel ez a kezelés tüneti terápia, ha a problámát kiváltó ok nem szűnik meg, akkor egészen addig kell járni a terápiára!

Az első 3 kezelés 2 hetente, majd után havonta egy kezelés ajánlott. Akut esetben lehet 10 naponta is, illetve a 10 alkalmas kúra után 2 havonta egy megelőző kezelés ajánlott. Ezt teljes mértékben a hajgyógyász tudja eldönteni a látott eredmény és az előzmények alapján!

A kezelés valóban méreganyag mentes?

Teljes mértékben az! Sőt vegán és állatkísérletektől mentes! A csomagolóanyagaink és a kezeléshez használt eszközök is mind lebomló anyagból készülnek, amelyek nem szennyezik a környezetet. 

Az otthoni hajápolásra is tudnak ajánlani termékeket?

Természetesen igen! Vannak otthoni használatra javasolt termékeink is, amelyek kizárólag Oxygeni hajgyógyászainknál kaphatóak. 

Honnan jött ez a kezelés?

A Oxygeni Hair 100%-ban magyar fejlesztés és magyar szabadalom! A termékeket magyar cég gyártja és forgalmazza!

Van-e bármilyen köze az Oxygeni Hair oxigénterápiának a hiperbár oxigénterápiához, amely egy magasnyomású kamrában történik?

Semmi köze a két kezelésnek egymáshoz, a nevüket kivéve!

Szakemberként hogyan vezethetném be ezt a kezelést szalonomba?

Egy rövid kérdőív kitöltésével lehet pályázni a kezelés bevezetésére, amelyet a weboldalon a szakemberek információk pontnál találsz meg. 

Írd meg nekünk kérdésed, és mi itt válaszolunk!