Gyakori kérdések és válaszok

Gyakori kérdések és válaszok

Milyen fejbőr és hajgyógyászati problémára nyújt megoldást az oxigénterápia?

Az oxigénterápia minden probléma esetén hosszútávú megoldás lehet mint tüneti kezelés.

Férfias kopaszodásra ajánlott a kezelés?

Maximálisan! 4-5 alkalom után már nemcsak a mikrokamerán, hanem szabad szemmel is látható a rengeteg apró új haj,  az akár évek óta kopasz területeken.

Vannak olyan fejbőr betegségek, amikor nem tudunk segíteni?

450 kezelt személyből 5 esetében volt a terápia haszontalan, vagy okozott kisebb mértékű irritációt. A terápia eredményessége maximum 3-4 kezelés után látható. Mivel termékeink semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak, így minimális az allergiás reakció esélye. Abban az esetben, ha valaki  a növényi hatóanyagokra érzékeny, akkor sem szokott intenzív allergiás reakció fellépni, maximum nagyon enyhe viszketés az esetek 1-5 % -ában! 

Miről szól a jótékonysági programunk?

Vannak olyan speciális autoimmun betegségek, amelyeknél olyan hosszadalmas és költséges lenne a kezelés, hogy nem terheljük meg a vendéget anyagilag. 

Jótékonysági programunk keretében őket ingyen kezeljük! Ezzel próbálunk mi is visszadani valamit azok számára, akiknek ez az utolsó reményük. 

Ennek részleteiről weboldalunkon olvashatsz!

Hol lehet igénybe venni a terápiát?

Októbertől szinte minden magyarországi nagyvárosban elérhető lesz a kezelés. Addig vegyétek fel velünk a kapcsolatot, írjatok nekünk a Facebook oldalunkon üzenetet, vagy küldjetek emailt az info@oxygenihair.com email címre. 

Milyen szakemberek végezhetik a kezelést?

A kezelést kizárólag általunk kiállított okirattal rendelkező, minősített szakemberek végezhetik!

Honnan tudom, hogy jó szakemberhez kerültem-e és jó tervet állított-e fel?

Minden  Oxygeni Hair hajgyógyász az összes vendége első digagnózisát köteles elküldeni a központunkba. A központi ellenőrzés pedig 24 órán belül megvizsgálja az adott problámát (leírva, befotózva), hogy jól járt-e el a hajgyógyász, és megfelelő tervet állított-e fel! Abban az esetben, ha vezető hajgyógyászunk bármilyen eltérést talál, esetleg más termékek használatát, vagy további orvosi vizsgálatokat javasol, azonnal jelzi a kezelő hajgyógyász felé. 

Milyen árban van egy kezelés és egy teljes terápia?

Egy alkalom hajhosszúságtól és problémától függően 15.000- 25.000 forintba kerül. Egy teljes kúra 10 alkalom, de vannak olyan problémák, amelyek megoldása ennél rövidebb vagy hosszabb időt vesz igénybe.

A konzultációnak és tanácsadásnak van egy külön költsége?

Nincs külön költsége, ezek az első kezelés árában benne vannak. 

Mire kell számítani a konzultáción első kezelés során?

Az első alkalom 1,5 órát vesz igénybe, mely során egy mikrokamerás diagnózis és átfogó beszélgetés során tájékozódik a hajgyógyász. Ezután felállítja a kezelési tervet és az otthoni ápoló termékeket, majd elvégzi az első kezelést. 

Fontos! Bármilyen lelet vagy előzetes orvosi vizsgálati eredmény és szakvélemény van a birtokodban, vidd magaddal a diagnózishoz.

Mire kell figyelnem a kezelés megkezdése előtt?

Az oxigénterápia előtt 48 órával ne mosd meg a hajad! 

Minimum 8-10 nap teljen el bármilyen kémiai beavatkozás után (festés, melír, dauer stb)! A kezelés után 48 óráig nem ajálott a hajmosás, szaunázás, erős izzadással járó sport és a közvetlen napfény vagy szolárium! A kezelés után 8-10 napig nem szabad kémiai kezelést végezni. 

Kik vehetik igénybe a kezelést?

Az Oxygeni Hair oxigénterápia bárki számára ajánlott. 6 éven felüli kisgyerekek, terhes kismamák és szoptatós anyukák is részt vehetnek rajta.

Hogyan történik a kezelés?

A fejbőr kéregtelenítése után 49 féle vitaminnal és ásványi anyaggal töltjük fel a fejbőrt, 3 bár nyomású palackozott oxigén segítségével. A kezelés során többlépéses hidratálást, gyulladáscsökkentést végzünk, egy speciális masszázs segítségével pedig oldjuk az energetikai blokkokat. A kezelés után a fejbőr és hajhagymák szabályosan fellélegeznek.

Meddig kell járni kezelésre?

Általában 10 alkalom alatt már nagyon látványos eredményt tudunk elérni az oxigénterápiával. Van, akinek több alkalom is szükséges! Mivel ez a kezelés tüneti terápia, ha a problámát kiváltó ok nem szűnik meg, akkor egészen addig kell járni a terápiára!

Az első 3 kezelés 2 hetente, majd után havonta egy kezelés ajánlott. Akut esetben lehet 10 naponta is, illetve a 10 alkalmas kúra után 2 havonta egy megelőző kezelés ajánlott. Ezt teljes mértékben a hajgyógyász tudja eldönteni a látott eredmény és az előzmények alapján!

A kezelés valóban méreganyag mentes?

Teljes mértékben az! Sőt vegán és állatkísérletektől mentes! A csomagolóanyagaink és a kezeléshez használt eszközök is mind lebomló anyagból készülnek, amelyek nem szennyezik a környezetet. 

Az otthoni hajápolásra is tudnak ajánlani termékeket?

Természetesen igen! Vannak otthoni használatra javasolt termékeink is, amelyek kizárólag Oxygeni hajgyógyászainknál kaphatóak. 

Honnan jött ez a kezelés?

A Oxygeni Hair 100%-ban magyar fejlesztés és magyar szabadalom! A termékeket magyar cég gyártja és forgalmazza!

Van-e bármilyen köze az Oxygeni Hair oxigénterápiának a hiperbár oxigénterápiához, amely egy magasnyomású kamrában történik?

Semmi köze a két kezelésnek egymáshoz, a nevüket kivéve!

Szakemberként hogyan vezethetném be ezt a kezelést szalonomba?

Egy rövid kérdőív kitöltésével lehet pályázni a kezelés bevezetésére, amelyet a weboldalon a szakemberek információk pontnál találsz meg. 

Írd meg nekünk kérdésed, és mi itt válaszolunk!