Fru fru trend 2020

Fru fru trend 2020

Keretezd át az arcod!

Sokunknak a mai napig kellemetlen gyerekkori képek villannak be a fru fru szó hallatán. Pedig ennek nem kellene feltétlenül így lennie, hiszen a fru fru trend széles skálája most épp a reneszánszát éli!

Belevágjunk?

Ha nem vagy biztos a stílusváltásban, íme, néhány szempont, ami alapján könnyebb a döntés:

  • A fru fru megfelelő beállítására időt és energiát kell szánni – minden reggel.
  • 2-3 hetente vágatni kell a megfelelő hosszúság érdekében.
  • Külön is rendszeres mosást igényel.
  • Ismerned kell a hajtípusodat, és annak megfelelően kell hajápoló termékeket választanod.
  • A tömött fru fru sok odafigyelést igényel.
  • Ha bizonytalan vagy, vágass inkább lazább szerkezetű fru frut.

Oldalra fésült

Ha szeretnél egy pár évet letagadni a korodból, már meg is találtad a neked valót. Az oldalra fésült változata elsősorban hosszúkásabb arcúaknak ideális, de az ovális vagy kerek arcúakhoz is remekül passzol. Könnyen formázhatod otthon is hajmosás után. Optikailag formálja az arcot, és bájos, játékos, megjelenést kölcsönöz viselőjének. Egy szép feltűzött frizura kiegészítőjeként hordva pedig te lehetsz a bálkirálynő.

fru fru trend

Egyenesre vágott

Az egyenesre vágott fru fru trend még mindig nagy népszerűségnek örvend. Különböző hosszúságokban kérheted: végződhet a szemöldököd felett, vagy az alá is érhet. Kerek, kissé szögletes, és ovális archoz is jól áll. Válaszd ezt a fazont, ha szeretnéd a szemed jobban kiemelni. Érdemes számolni azzal, hogy több odafigyelést igényel: akár három hetente is kell vágatni belőle, mert gyorsan belenő a szemedbe.

fru fru trend

Aszimmetrikus

Ha éppen most vágattad rövidre a hajad, érdemes fontolóra venned a felülről előre, majd oldalra fésült aszimmetrikus stílust. Ez a fru fru trend határozott és céltudatos benyomást kelt viselőjéről. Jól illik kerek és ovális archoz is. Úgy mutat igazán jól, ha a hajtöveknél kicsit megemeled és tartást adsz neki. Emiatt, ha épp döntés előtt állsz, érdemes figyelembe venned, hogy folyamatos ápolást,gondoskodást és stylingot igényel.

fru fru trend

Merész rövid

Ha a modern és vagány frizurák híve vagy, és már unod a mostani külsőd, a különleges rövid és szemöldök alá érő fru fruk ötvözetéből létrejött típus lehet a befutó a számodra. Ez a stílus egyáltalán nem hasonlít a megszokott formákra: felül a homlok közepéig ér, majd a fejvonal ívét követve fokozatosan simul a homlokra. Vigyázat, ezzel a feltűnő hajstílussal garantáltan nem maradsz észrevétlen!

fru fru trend

Laza fürtös

Ha nem vagy biztos abban, hogy egy sűrű, tömött változat illik a személyiségedhez, van más megoldás. Érdemes lehet néhány lazább hajtincset vágatni. Hordhatod a divatos fru frud, vagy oldalra fésülheted a felesleges hajfürtöket, ha épp meguntad őket. Ezt a stílust inkább a keskenyebb arcformájúaknak ajánljuk, mivel jelentősen szélesebbé teszi az arcot. Nem igényel fokozott odafigyelést, egyszerűen beszáríthatod otthon magadnak.

Back to the 80’s

Te is átélheted a retró életérzést. Nagyon divatos most a göndör hajhoz fru frut vágatni. Mivel göndör hajról van szó, nagy szerepe van a megfelelő hajápoló kiválasztásának. Ez a különleges frizura szépen kiemeli az arcformát. Ovális, négyszögletes és szív alakú archoz is ideális. Ezzel a hajkoronával te lehetsz  az esti buli fénypontja.

fru fru trend

Néhány eset, amikor a fru fru inkább rontott az összképen…

fru fru trend

Kérj időpontot az Oxygeni Hair referenciaszalonjában, a Szabó Imre Hair & Beauty-ban, ahol mindent megkaphatsz, amire vágysz! Konzultálj profi fodrászainkkal, akik segítenek a legtökéletesebb frizura kiválasztásában, és vágass hozzá divatos fru frut. Végül regeneráld hajad az oxigénterápiás kezelésünkkel.

Szerző: Schmidt-Szabó Ágnes

zsíros haj
zsíros haj

Related Posts