Fejbőr problémák kezelése – oxigénterápiával

Oxygeni Hair – jótékony terápia fejbőr problémák kezelésére

A különböző haj- és fejbőr problémák sajnos egyre több embert érintenek a belső problémák és a környezeti tényezők miatt is. Hirtelen megjelenő erős hajhullás, irritált, zsíros, éppenséggel száraz fejbőr vagy vékony, töredező és fénytelen hajszálak… Sokféle dologból eredeztethetőek a problémák (hormonális vagy lelki gondok, immunrendszeri problémák, hiánybetegségek) és gyakran orvosi segítséget igényelhetnek.

Sokszor azonban egy egyszerű ok áll a háttérben: a hajhagymák nem megfelelő vér-, oxigén-, ásványi anyag- és vitaminellátása. Speciális oxigénterápiánk erre a gyakori problémára nyújt megoldást nőknek és férfiaknak egyaránt. A terápia hosszú távú, látványos javulást ígér fejbőr problémák esetén is.

fejbőr problémák

Mi állhat a fejbőr problémák mögött?

Számos környezeti és lelki tényező, illetve az immunrendszer hibás működése okozhat fejbőr problémákat. Ilyen például a hosszan tartó kezeletlen stressz, a feldolgozatlan traumák, hormonális zavarok, egészségtelen életmód, táplálkozási zavarok, káros szenvedélyek vagy fejbőrünk vegyianyagokkal való napi szintű érintkezése.

Sokszor azonban a fejbőr problémák mögött azonban a hajhagymák nem megfelelő vér-, oxigén-, vitamin- és ásványi anyagellátása áll.

Fejbőrünk hajszálaink táptalaja!

Fejbőrünknek ugyanolyan szüksége van a megfelelő a termékeny táptalajra, mint a növényeknek. Haj- és fejbőrproblémáink leggyakoribb oka pedig ennek hiánya, a nem megfelelő vitamin- és ásványi anyagellátás, illetve a vegyianyagoktól, kemikáliáktól gazdag kozmetikumok használata.

Oxygeni Hair kezelésünk során 49 féle vitamint és ásványi anyagot juttatunk a fejbőrbe magas nyomású tiszta orvosi oxigén segítségével, ami segít fellélegezni és új életre kelteni a hajhagymákat. Emellett megtisztítjuk a fejbőrt a szennyeződésektől, és visszaállítjuk a bőr megfelelő pH értékét.

fejbőr problémák

Jótékony oxigén az egészséges fejbőrért

A koncentrált oxigén kétségkívül a legfontosabb életelixír – a sejtsszerkezet egészséges állapotának fenntartásához elengedhetetlen, az élet elképzelhetetlen nélküle. Az egyre felerősödő környezeti hatások (káros gázok, füst, szmog, UV sugárzás, stb.) nap mint nap kihívás elé állítjk bőrünk oxigéntartalékait. Oxigénhiány esetén a bőrsejtek leépülnek – romlik a koncentráció-készség, álmatlanság jelentkezik, legyengül az immunrendszerünk, illetve a hormonháztartásunk működését is negatív irányban befolyásolja. Ezek a tényezők számos bőr-, illetve hajas fejbőrprobléma okozói, és észlelhető, hogy környezetünkben és szerte a világon egyre többen küzdenek haj- és fejbőrbetegségekkel.

Az oxigénterápia segíti a sejteket a hosszabb és aktívabb életben maradásban, és elősegíti az elhalt sejtek feloldódását. Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.

Az oxigén gondoskodik létfenntartásunkért és sejtjeink zavartalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és a különféle fejbőr problémák kialakulásához. Az oxigén pozitív hatással van a vérkeringésre, így segíti elő a kollagénképződést, ami pedig a haj egészségéért felel. A kollagén felébreszti az alvó hajhagymákat és fellép a fejbőrbetegségek ellen.

fejbőr problémák

A kezelésről

A kezelés során értékes vitaminokból és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk be a fejbőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere végbemegy. Az antioxidánsok három bár nyomással palackozott oxigén segítségével jutnak a fejbőrbe, amit egy mikrokamerás hajdiagnózis és a fejbőr kéregtelenítése előz meg.

A kezelés kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, így az eljárás semmilyen kockázattal nem jár. A kezelést kizárólag szakértő hajgyógyász fodrászaink végzik, akik minden problémára egyéni kezelési tervet állítanak fel.

Oxigén nélkül a sejtek elhalnak!

Az oxigénterápia hatásai fejbőr problémák ellen

 • azonnal hidratálja a fejbőrt
 • javítja a faggyúmirigyek működését, ezáltal megszünteti a nem megfelelő faggyútermelésből eredő száraz és viszkető fejbőrt, korpásodást és a hajszálak szárazságát
 • mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal
 • a fejbőr visszanyeri nedvességtartalmát
 • elősegíti a sejtregenerálódást
 • stabilizálja a bőr ph értékét
 • lágyan lehámlasztja a fejbőrről a szennyeződéseket
hajhullás ellen

A kezelés folyamata

Hajdiagnózis felállítása
Hajgyógyászunk mikrokamera segítségével megnézi a fejbőröd és a hajad állapotát és felállít számodra egy személyre szóló kúrajavaslatot. A pontos diagnózis felállításáshoz a meglévő orvosi viazsgálati eredményeket átnézi és szükség esetén javasolt továbi vizsgálatokat. A terápia része egy átfogó életmódtanácsadás és coach azok számára akiknek ez szükséges.

Mélytisztítás, hajápolás
Hajgyógyászunk speciális termékekkel megtisztítja és ápolja a hajad, megtisztítja a fejbőrt a szennyeződésektől és csillapítja az esetleges irritációkat, előkészítve a fejbőrt a második fázisra.

Kéregtelenítés, a fejbőrszennyeződések eltávolítása
Egy intenzív kéregtelenítést végez, melynek során növényi enzimek segítségével eltávolítja az elhalt hámsejteket, a pórusmélységig ható tisztítást végez annak érdekében, hogy a további hatóanyagok akadály nélkül jussanak a bőrbe. A kéregtelenítés során az elhalt sejtek feloldódnak, az egészséges sejtek új életre kapnak és hosszabb élettartamot nyernek. A kéregtelenítés közben egy speciális masszázstechnikával segít azokat az energetikai pontokat stimulálni melyek által közérzeted percek alatt tökéletes lesz, ezzel segítve szervezeted és fejbőröd gyógyulását. 

Hidratálás
A következő lépés a maximális mélyhidratálás melyet a szintén egy speciális eljárás segítségével egy meleg dunszttal és a leghatékonyabb növényi hatóanyagokkal tudunk elérni.

A vitamin-komplexum eljuttatása a hajhagymákig tiszta orvosi oxigén segítségével
Szakemberünk a 49 féle ásványi anyagból és vitaminból álló hatóanyag-komplexumot mélynyomású tiszta palackozott oxigénnel juttatja a fejbőr mélyére, egészen a hajhagymákig, ott ahol a sejtanyagcsere történik.

Szárítás, tanácsadás
Végül megszárítja a hajad és hajápolási tanácsokkal lát el, illetve professzionális termékeket ajánl számodra otthon is végezhető hajápolásra.

A fejbőr problémák gyógyírja

Az oxigénterápia minden típusú és fázisú fejbőr problémára nagy hatékonysággal alkalmazható, legyen az:

 • fejbőr viszketés, ekcéma,
 • pikkelysömör,
 • zsíros seborrea (seborreás dermatitisz),
 • száraz, húzódó, hámló fejbőr
 • allergiás, irritált fejbőr,
 • túlzott fejbőrzsírosodás vagy
 • korpásodás


Az oxigénterápia hatékonyan fellép a hajas fejbőr problémák tünetei ellen. Bármilyen fejbőr problémáról legyen szó, a gyógyulási és regenerálódási időt lényegesen csökkenti.

Már az első kezelés után látható és érezhető a fejbőr állapotának javulása, de a teljes kúrajavaslatunk a fennálló problémától függően 5 – 10 alkalom, mely alatt a hajas fejbőr és a hajhagymák is maximálisan regenerálódnak és új életre kapnak.

OXYGENI – a pikkelysömör kezelésére

A pikkelysömört tévesen tartják korpának, mert hasonlóan száraz, viszkető fejbőrt eredményez. Megjelenése leggyakrabban az immunrendszer hibás működésének tudható be. Ekkor a bőrsejtek a normális 28 napos ciklus helyett rövidebb idő alatt, 3-4 naponta termelődnek újra, ezzel okozva felgyülemlett bőrrétegeket a fejbőrön.

Mikrokamerás bőrdiagnózisunk segít feltérképezni a fejbőr állapotát, a lehetséges fejbőr problémák mibenlétét, hogy hajgyógyászati terápiánkat egyéni igényekhez szabva építhessük fel. A pikkelysömör nagyon makacs bőrprobléma, amire a bőrgyógyászok sok esetben gyógyszeres kezelést vagy krémeket javasolnak, ez viszont hosszútávon károsíthatja  a bőr immunitását és egyéb káros hatásai is lehetnek.

Az oxigénkezelés nem tartalmaz semmilyen gyógyszert vagy egyéb kemikáliát, kizárólag 100%-ban természetes hatóanyagok révén érjük el az eredményt. Pikkelysömör esetén 5-10 alkalom után sokszor elegendő csak az ismétlő-fenntartó kezelés.

fejbőr problémák

OXYGENI – az ekcéma kezelésére

Ekcéma az emberi test egész területén megjelenhet, így a hajas fejbőrön, vagy a haj mentén is. Égő, viszkető érzése és látványa sem kellemes, kezelés nélkül pedig akár foltos hajhulláshoz is vezethet, melyet nehezebb visszafordítani, mint megelőzni. Ezért érdemes az oxigénterápia kúraszerű alkalmazása, mely helyreállítja a bőr szerkezetét, nyugtatja azt és segít a hajhagymák regenerálódásában.

Az ekcéma immunológiai probléma, így a bőr megfelelő immunitását és öngyógyító mechanizmusát kell visszaállítani. Mi sem lehet erre jobb megoldás, mint a megfelelő tisztítás, hidratálás, extra magas hatóanyagú vitaminszérumok és a tiszta palackozott oxigén!

OXYGENI – a zsíros seborrea kezelésére

A seborreás dermatitisz egy gyakori, krónikus és kellemetlen bőrbetegség, mely jellemzően sárgás foltokat hagy a fejbőrön és az arcon. Az élethosszig tartó problémára a rendszeres oxigénkezelés hosszútávú megoldást nyújt.

Már 1-2 alkalom után szemmel látható eredményt tudunk felmutatni vendégeink számára.

fejbőr problémák

OXYGENI – a száraz fejbőr kezelésére

Száraz, húzódó, hámló fejbőr kellemetlen érzetű és a korpaszerű fejbőr hámlás miatt látványa sem kellemes. A faggyúmirigyek nem megfelelő működése miatt léphet fel, ami komoly hajhulláshoz is vezethet.

A fejbőr kúraszerű kezelésével a hajas fejbőr visszanyerheti rugalmasságát és hidratáltságát. A száraz fejbőr sok esetben a nem megfelelő tápanyag és oxigénellátás miatt kialakult dehidratáció miatt alakul ki, illetve a nem megfelelő otthoni hajápolók használata miatt fokozódik. Már néhány oxigénterápiás kezelés után lényeges javulás tapasztalható, ami a megfelelően kiválasztott otthoni termékek használatával stabilizálható.

OXYGENI – az allergiás, irritált fejbőr kezelésére

Fejbőrirritáció akár hosszabb ideig is fennállhat, ha a vendég nem ismeri a tünetek okát. Ez gyakran valamilyen összetevőre, vagy akár ételallergiára is utalhat. Az oxigénterápiás kezelés során a fejbőr kéregtelenítése során a fejbőr 100%-ban megtisztul minden ártalmas anyagtól, és megerősödik a vitaminok hatására. Sok esetben nem derül fény az allergiás reakció valódi okára, hiszen rengeteg tényező okozhat allergiát.

A legtöbb kezelés nem javallott gyulladt-irritált fejbőr esetbén, hiszen nagy a kockázata, hogy még nagyobb bajt okozhat. Az oxigénterápiát a legérzékenyebb, a legirritáltabb fejbőr esetén is lehet alkalmazni, hiszen hatóanyagai kizárólag természetes eredetűek és dermatológiailag teszteltek!

fejbőr problémák

OXYGENI – a túlzott fejbőrzsírosodás kezelésére

A fejbőr zsírosodását szintén számos tényező kiválthatja: a helytelen táplálkozástól kezdve egészen a hormonális változásokig.

A faggyúmirigyek túltermelődésekor a hajhagymák is elzsírosodhatnak, ami miatt sokkal kevesebb tápanyagot képesek felvenni, ami szintén hajhullást okozhat.

Az oxigénterápia a faggyútermelés egyensúlyának visszaszerzését is elősegíti, így többé nem kell a kellemetlen tapintású, lelapuló hajtól tartani. Az oxigénterápia 100%-ban megszünteti a normálistól eltérő fejbőrzsírosodást. Van aki 2-3 naponta kénytelen megmosni a haját, a terápiát követően ez az idő 4-5 napra is kitolódhat.

OXYGENI – korpásodás ellen

A korpásodásnak zsíros és száraz fajtáját különböztetjük meg. Száraz korpa esetén sárgás-szürkés vagy fehér korpalemezek válnak le a fejbőrről, gyakran észrevehetőek a vállon, ruhán is. A zsíros korpa tünetei a sárgás-fehér és barna gömbölyű, ragacsos korpadarabok a fejbőrön és a hajszálakon. A fejbőr  kipirosodik és erőteljesen viszket.

Az oxigénterápia a korpásodást a legtöbb esteben 1-3 alkalom után már nagyon látványosan kezeli.

fejbőr problémák

Hírességek, akik az oxigénterápiát ajánlják

hajhullás ellen

Mádai Vivien

Kocsis Korinna

hajhullás ellen

Árpa Attila

Az OXYGENI hatóanyagai:

Oxigénterápiás kezelésünk hatóanyagai egy speciális hatóanyagkoktél, a kezelés során vitaminokkal és 49-féle ásványi anyaggal dúsított, mikrofinomságú oxigént juttatunk a fejbőrbe, amitől hajunk táptalaja fellélegzik. A változás szinte azonnal érzékelhető: kezdetben a fejbőr, majd a hajszálak is élettelibbek, erősebbek lesznek, hiszen a mikro-oxigén elkezdi kifejteni hatását a hajhagymákon is. A vitaminok intelligens bőrfelismerő molekuláiknak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodnak minden bőrtípushoz (pl. szárazságra hajlamos vagy épp könnyen zsírosodó, korpás fejbőr), így a mélynyomású oxigénterápia mindenki számára megoldást nyújt kortól és nemtől függetlenül.

A terápia hatóanyagai: Aloe vera, mentol, hyaluronsav, borostyán, bioflavonoidok, fekete nadálytő, panthenol, bromelin, papain, pomelo kivonat, hamamelisz, avokádó, szőlőmag olaj, búzacsíra olaj, petrezselyem olaj, mega dózisú A- vitamin,  mega dózis C-vitamin, echinácea, körömvirág, mezei zsúrló, mega dózis D-vitamin, jojoba olaj, vadrózsa kivonat, retinol, mega dózis E-vitamin, jojoba olaj, papaja enzim, ferucel sav, nátrium, kálium, magnézium, kalcium, vas, cink, szelén.

Fémallergiások számára nem okoz irritációt!

Fejbőr problémák esetén már az első 1-2 kezelés után látványos a változás. 4 – 6 hét kezelés után tapasztalható hajmosáskor a leszámolható hajvesztés jelentős csökkenése. A 10 alkalmas teljes kúra a drasztikus hajhullás megszűnését eredményezheti. A kezelést folyamatosan, hetente vagy kéthetente egy alkalommal végezzük. A fenntartó kezelést havonta 1 alkalommal javasoljuk.

A kezelés megkezdése előtt ajánljuk (akinek nincsenek leletei):
 • Belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel
 • Endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből
 • Fogászati vizsgálat
 • Nőgyógyászati vizsgálat
 • Ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb)

A kezelés alkalmas bármilyen kezelés kiegészítésére:

 • lézeres kezelés
 • dermarolleres kezelés
 • szteroid injekciós kezelés
 • gyógyszeres kezelés
 • bármilyen otthoni fejbőr regeneráló program mellé

A kezelést kismamák, állapotos nők, szoptatós kismamák is igénybe vehetik!

A kezelés nem tartalmaz semmilyen irritációt okozó anyagot, kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, így bárki számára alkalmazható.

Kisgyermekek, állapotos anyukák, szoptatós kismamák számára is a legnagyobb biztonsággal alkalmazható.

Kemoterápia, sugárkezelés vagy hajbeültetés után a hajnövekedés ötször gyorsabb, mint a kezelés nélkül. A kezelés előtt minden esetben javasoljuk a kezelőorvossal történő konzultációt, ebben hajgyógyászaink szívesen közreműködnek kérés esetén.

 
 

 KONTRAINDIKÁCIÓK 

Mit tehetünk és mit nem a kezelés megkezdése előtt és után?

Mit kerüljünk a kezelés előtt és után?

 • A kezelés előtti és utáni legalább 1 hétben kerüljünk bármilyen kémiai műveletet. Közvetlenül hajfestés után nem is érdemes oxigénterápiás kezelésre menni, mivel van olyan hajfesték, ami kophat a kezelés során.
 • A kezelés napján és a kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 • A kezelés előtt és után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
 • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 • A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni (érzékeny a kéregtelenített bőr).

Mit javaslunk a kezelés megkezdése előttre és utánra?

 • A kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt vigyél be a szervezetedbe (zöldségeket, gyömülcsöket).
 • A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.
 • Próbálj meg időben lefeküdni a kezelés előtti napokon, és biztosítani szervezetednek a 8 órai éjszakai pihenést.

Fontos tudnivalók:

 • A kezelés teljesen biztonságos terhes nők vagy gyermekek esetében is!
 • A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket a hajgyógyász kérhet.
 • Az Oxygeni Hair oxigénterápia kezelés alkalmas bármely hajgyógyászati kezelés (hajbeültetés, lézeres, dermarolleres, szteroid injekciós vagy gyógyszeres kezelés) kiegészítésére, de mindenképpen tudasd róla Oxygeni Hair hajgyógyászodat.
 • A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

Vendégeink véleménye az OXYGENI Hair kezelésről

“Évek óta bármivel mostam a hajam, korpás volt, és a rövid hajam miatt látszott is. Nagyon kellemetlenül éreztem magam folyton. Kipróbáltam az oxigénterápiát, mert láttam hogy fejbőr problémák kezelésére kifejezetten ajánlják. 3 kezelésen voltam, és a korpa minden nyoma eltűnt!! Még mindig nem hiszem el.” – Bori, 37

“Volt egy kemény időszakom, vége lett egy hosszú párkapcsolatomnak, amit nehezen tudtam feldolgozni. Pár hétre rá észrevettem, hogy jobb oldalon van egy folt a fejemen, baromira megijedtem. Böngésztem a neten, hogy mi lehet az és mitől hullhatott ki a hajam egy foltban, de semmi releváns infót nem találtam. Végül rátaláltam Instagramon az OxygeniHare-re és kapcsolatba léptem velük, és ők mondták, hogy menjek el egy konzultációra az egyik referencia szalonjukba, és javasoltak egy oxigénkúrát, amit azonnal el is kezdtünk. Már nincs foltom, és jóval egészségesebb a hajam, mint korábban. Megnyugtatott, hogy alkalomról alkalomra javul a hajam állapota, és kezd visszanőni a hajam. Köszönöm, szuper csapat vagytok!” – Klári, 32

“Csomó reklám szembejön az utcán, ami hajhullás lenni szereket ajánl, ilyen sampon, olyan pakolás, mit tudom én. Ezekben nem hiszek, tele vannak vegyszerekkel, amik jobban ártanak a bőrnek, mint használnak. Amikor először hallottam az oxigénterápiáról fellélegeztem, hogy jé, van egy komplett kezelés, ami kizárólag természetes anyagokra épül. Tudtam, hogy ez az, amire szükségem van. Örülök, hogy van erre lehetőségünk Magyarországon!” – Eszter, 45

“Bevallom, szkeptikusan álltam hozzá, és féltem, mi van ha ez sem válik be. Annyi drága sampont kipróbáltam, és semmi. 55 éves vagyok, és szinte úgy kopaszodtam, mint egy férfi, szörnyű volt. 5 kezelés után már érzékeltem a változást, a meglévő hajszálaim is erősödtek, és újak is megjelentek a fejemen. Biztos elmegyek még 5 alkalomra! Helyrehoztátok a közérzetemet és nőiességemet!” – Anikó, 55

Szakemberek véleménye az oxigénkezelésről

Mácsik Lóránt – fodrász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“Mindenki tudja, hogy az oxigén az élet feltétele, de kevesen tudnak rendkívüli jótékony hatásairól. Az oxigénterápia a lehető leghatékonyabb kezelést nyújtja a legkülönfélébb fejbőrproblémák számára. Azáltal, hogy nagynyomású oxigén segítségével vitaminokat juttat a fejbőrbe, újjáéleszti a hajhagymákat, amik újult erővel vágnak bele újra aktivitásukba. Hiába vásárlunk össze drága termékeket, samponokat, amik elhitetik velünk, hogy speciális problémáinkat orvosolják, az egésznek az alapja a fejbőr vitamin- és tápanyagellátásának helyreállítása. Az oxigénterápia mindenki számára ajánlott, sőt terhes nők, gyerekek is nyugodt szívvel vehetik igénybe, hiszen a kezelés nem megterhelő, sőt relaxáló, és semmilyen vegyi anyagot nem tartalmaz.”

Németh Renáta – fodrász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“Amióta a szakmában vagyok rengeteg fejbőr kezeléssel és terápiával találkoztam már, de egyik sem volt olyan hatásos, mint az amerikai eredetű Oxigénterápia. Európában ez a kezelés újkeletűnek számít, de ez az egyik legeredményesebb terápia, amivel eddig találkoztam.

Munkám során megfordultak már nálam olyan vendégekkel akik hajhullással, ekcémával, erős korpásodással küzdöttek, és szinte reménytelen volt a helyzetük, mivel ezernyi terméket és szolgáltatást kipróbáltak már és egyik sem vált a javukra. Az Oxigénterápia kezelések sikerességét az oxigén, a kéregtelenítés és a vitaminkoktél adja, így akár a komolyabb problémákra is megoldást nyújt.”

patonai-eva-hajgyogyasz

 

Patonai Éva – fodrász-hajgyógyász véleménye az oxigénterápiáról

“Hajgyógyászként sikerült a szakma igazi rejtelmeivel is megismerkednem, így vendégeim frizuráit nem csak kívülről, hanem belülről is maximálisan tudom ápolni. Sokan nem tudják, de a különböző fejbőr és hajszerkezeti problémákat, melynek valamelyik formája tízből kilenc embert érintenek, legtöbbször a hajhagymák nem megfelelő vér és oxigén ellátása okozza.
Napról napra többet tanulok, a fejlődésemben sokat segített Szabó Imre mesterfodrász. Igyekszem mindig a maximumot nyújtani a vendégeimnek. Nagyon fontos számomra a vendégem saját egyénisége, arc karaktere és természetesen az ő elképzelése, kívánsága, hogy maximálisan elégedett legyen az eredménnyel.”

Related Posts