365 napos kihívás – OXYGENI HAIR LIFESTYLE – életmódváltás

365 napos kihívás
OXYGENI HAIR LIFESTYLE- életmódváltás

Szeretnél egészségesebb életmódot folytatni, de nem tudod, hogyan kezdd el? Attól tartasz, hogy támogatás hiányában lendületed és lelkesedésed csappanni fog? Csatlakozz 365 napos kihívásunkhoz, és segítünk! Kéthetente új kihívásokra invitálunk, folyamatosan meglepünk új tippekkel és információkkal, izgalmas blogokkal, hogy a 2020-as életmódváltásod sikeres legyen! Csatlakozz Te is életmódváltás-programunkhoz!

Ki csatlakozhat a kihíváshoz?


Mindenkit szeretettel várunk 365 napos életmódváltás programunkba, aki nyitott az újdonságok felé, szeretne egészségesebb életmódot folytatni, és minőségi énidőt szeretne teremteni magának. Csatlakozz tehát kihívásunkhoz, ha velünk együtt szeretnél belevágni az életmódváltásba, és lépésről lépésre segítünk hasznos tippekkel, tudnivalókkal, meglepetésekkel! 

Miről szól a program?


 • Szeretnénk napról- napra megmutatni számodra, hogy milyen lehetőségeid vannak életed és környezeted jobbá tételében! Hogyan lehet hajad újra gyönyörű, hogyan lehetsz fittebb, vékonyabb, erősebb, egészségesebb és persze boldogabb!
 • Milyen egyszerű is az életmódváltoztatás, ha kapsz hozzá segítséget és milyen motiváló, ha nem vagy egyedül!
 • 365 nap alatt 26 ponton fog megváltozni az életed! Kéthetente küldünk számodra egy új kihívást, amihez biztosítunk megfelelő felkészülési időt és kellő motivációt!

‼️ Február 1-től indul 365 napos kihívásunk első kihívása ‼️

De addig is várunk a 0. kihívással


 • Szerezz be egy füzetet, ami igazán tetszik neked, és amibe szívesen vezetnéd életmódváltoztatás naplódat. Lehet kicsi vagy nagy, színes, rajzokkal teli vagy teljesen fehér.
 • Csatlakozz programunkhoz az oldal alján:
 • Iratkozz fel hírlevelünkre, majd csatlakozz zárt facebook csoportunkhoz, és
 • Elküldjük neked a mi 365 napos kihívás minta naplónkat inspirációnak!
 • Ezt a naplót minden hónap első napján elküldjük számodra irányadóként, hogy lásd, mi milyen kérdések mentén haladunk az életmódváltoztatásban.

Kezdj el gondolkozni magadról és céljaidról!


 • Írd le, mik azok a dolgok, amiken változtatni szeretnél az életedben!
 • Írd le, mik azok a dolgok amikhez segítséget vársz!
 • Írd le azt, hogy vajon eddig miért nem tudtál ezeken változtatni!
 • Írd le pontosan milyen céljaid vannak amiket szeretnél elérni 365 nap alatt!
 • Bármi, ami fontos lehet, és ami eszembe jut!

Ha ezzel megvagy, akkor nincs más dolgod mint várni az első kihívást!

365 napos életmód változtató kihívásunk az Oxygeni Hair oldal szervezésében, zárt csoportban történik, kizárólag a kihívásban résztvevők számára. 365 napon keresztül két hetente kihirdetünk egy kihívást, melyhez okos tudnivalókat és tippeket adunk, majd jöhet a következő kihívás! Programunkba bármikor lehet csatlakozni és teljesen ingyenes. Bármi is legyen a motiváló erő vagy a cél, a lényeg egy egészségesebb és teljesebb élet megteremtése minél több résztvevő bevonásával! Csatlakozz Te is csoportunkhoz, legyen az Új életed első lépése!

Hogyan tudsz csatlakozni a kihíváshoz?

♥  Első lépésként iratkozz fel Oxygeni Lifestyle hírlevelünkre, ahol elküldjük neked a kihíváshoz kapcsolódó útmutató blogjainkat és híreinket!

♥  Majd csatlakozz 365 napos Kihívás- OXYGENI HAIR LIFESTYLE- életmódváltás facebook csoportunkhoz, ahol folyamatosan segítséget kínálunk számodra, és ahol értesülhetsz új kihívásainkról!

♥ Hírlevél feliratkozóinkat minden hónapban meglepetéssel várjuk!

KATTINTS a képekre, és vágj bele a 365 napos kihívásba!