Blogger gyakornoki program

ONLINE MARKETING BLOGGER PROGRAM

Szerezz releváns és értékes tapasztalatot, dolgozz innovatív márkákkal!

Légy marketing & blogger programunk csapattagja! Fő szakterületünkként kifejezetten ügyelünk, hogy az általunk végzett marketing oktatás valóban a legújabb trendeknek megfelelő legyen és mindenki igényét kielégítse, hogy bárhol megállhasd a helyed, amikor kikerülsz a nagybetűs életbe. Marketing tudásodat egy olyan márka képviseletében bővítheted, amely a környezettudatosság, természetesség és luxus jegyében fogant.

Érdekel a beauty marketing világa? Szeretnéd a leghasznosabb életmód- és hajápolási tippeket  követőink százával megosztani? Szeretnél valós  marketing tapasztalatot szerezni? Jelentkezz online marketing & blogger gyakornoki programunkba!

A jelentkezés és a program indítása folyamatos!

  • Érdeklődsz a social media marketing iránt és szeretnéd tudásodat gyakorlati tapasztalattal is kiegészíteni? Legújabb programunkra olyan gyakornokok jelentkezését várjuk, akik elhivatottak karrierjük és jövőjük iránt, és pontosan, a lehető legnagyobb precizitással végzik a feladataikat!
  • Oszd meg olvasóinkkal a leghasznosabb életmód-, hajápolás-, egészségtippeket; kínálj olvasóink számára exkluzív információkat és segítsd őket közelebb egy tudatos és egészséges élet felé! Ismerd meg márkánkat, szolgáltatásainkat és egyedülálló professzionális termékeinket, és oszd meg észrevételeidet, tapasztalataidat másokkal. Segíts az olvasóknak a döntésben, hogy minket válasszanak.
  • Otthonról végezhető programunk remek lehetőség mindazok számára, akik az online marketing területén képzelik el a jövőjüket!

Kiváló lehetőség a szakmai referencia bővítésére

Szuper csapatban építheted karriered!

Betekintés a luxusmárka menedzsment és beauty marketing világába

Szerezz referenciát a leginnovatívabb hajápolási márka ajánlásával! Hiszünk abban, hogy igazán jó marketinges csakis a gyakorlat során válhat bárkiből, ezért ajánljuk programunkat azoknak, akik  ügynökségi keretek között, élesben szeretnének tapasztalatot szerezni a social media területén!

Garantáljuk, hogy a nálunk szerzett referencia nemcsak az önéletrajzodban fog jól mutatni, de egy valóban hasznosítható social media tapasztalatról tesz majd tanúbizonyságot. 

Mi lesz a pontos feladatod?

► Beauty, életmód, szépségápolás blogok írása & social media tartalmak előállítása, szerkesztése

► Közösségi média stratégia és koncepció készítésében való részvétel

►  SEO keresőoptimalizálás

►  Közösségi média trendek nyomon követése

► Arculati elemek kialakítása és szerkesztése

►  Kreatív marketingszöveg írás

Miért ne hagyd ki ezt a lehetőséget?

► Gyakorlatias, felelősségteljes feladatok ◄

Gyakorlatorientált programunkat úgy állítottuk össze, hogy élesben is kipróbálhasd magad a social media területén belül. Többek között megtanulhatod programunk során, miként határozd meg célközönséged, hogyan tartsd fent követőid figyelmét, milyen promóciókkal és kreatív bejegyzéstípusokkal tűnhetsz ki a sok száz konkurens oldal közül. Social media oldalainkon végzett munkád során több ezer emberhez fognak eljutni posztjaid, meghirdetett bejegyzéseidet pedig több tízezer, százezer ember is látni fogja!

► Karrierprogram és exkluzív referencia ◄

Nálunk nemcsak gyakorlati képességeidet fejlesztheted, de segítünk az értékes kapcsolati háló kiépítésében is! A budapesti és vidéki partnereinkkel való együttműködésünk keretében számos szalonnal és szakemberrel kapcsolatba kerülhetsz, akikkel folytathatod az együttműködést. 

► Rugalmas időbeosztás, otthon végezhető feladatok ◄

A marketing gyakornok & blogger program során olyan lehetőséget kínálunk Neked, amely teljesen rugalmasan, otthonról végezhető más munka vagy tanulmányok mellett is. Ha szívesen dolgoznál a beauty marketing világában heti pár órában, mi szívesem megosztjuk veled minden tudásanyagunkat és egyéni képzést is biztosítunk számodra szuper referenciával és karrierlehetőséggel.

► Gyakornoki szerződés, kétnyelvű referencia ◄

Teljesítsd nálunk az egyetemi szakmai gyakorlatodat! Ha fontos számodra, hogy egy olyan márkánál, olyan területen töltsd a szakmai gyakorlatot, amivel azonosulni tudsz és valóban érdekel, akkor várjuk jelentkezésed! Nemcsak hasznos szakmai tudást szerezhetsz nálunk, de a gyakorlati idődet is igazoljuk. A program végén egy kétnyelvű szakmai referencia lesz a kezedben, ami segíti szakmai előmeneteled.

Milyen témákban tudsz tapasztalatot szerezni?

közösségi média és brandépítés

beauty blogírás, szerkesztés, wordpress felület kezelése

arculattervezés, képszerkesztés

marketing stratégiai tervezés

konkurenciaelemzés és piackutatás

célközönség meghatározása

Jelentkezz marketing gyakornok & blogger programunkba és legyél Te is csapatunk tagja!

Amennyiben marketing & blogger gyakornoki lehetőségünk felkeltette érdeklődésed, jelentkezz az info@budapestacademy.hu címen önéletrajz és motivációs levél csatolásával! Írd le nekünk röviden, miért jelentkeznél marketing gyakornoki programunkba, kollégáink hamarosan küldenek számodra egy előzetes próbafeladatot, és ha sikeresen teljesíted, egy online interjú után lehetőséged nyílik megkezdeni programunkat!Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás